Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vudis, Rūlė ir Grūdas atvėrė savo namus kambarių plėšikei

Trys neišskiriami draugai, muzikantai Vudis, Rūlė ir Grūdas vienai dienai turėjo palikti studiją ir atidėti naujos dainos įrašus. Vietoje to, teko įsitaisyti ankštame autobusiuke ir su nerimu stebėti, kaip jų kambariuose siautėja žavi juodaplaukė studentė Vijorika.
Grūdas, Rūlė ir Vudis
Grūdas, Rūlė ir Vudis. / LNK nuotr.

„Esu linksma, draugiška, komunikabili ir ieškau tokio paties draugo“, – taip save pristatė Vijorika.  Ar trys nežinomi kandidatai atitinka šiuos kriterijus,  reikės spręsti  iš jų kambariuose aptiktų daiktų.  

„Iš karto įtariau, kad papuoliau į kūrybingų ir su muzika nesusipykusių vaikinų gyvenamąsias patalpas. Tiek gitarų per vieną dieną dar niekada nelaikiau savo rankose“, – po laidos filmavimo sakė Vijorika. Buvo ir kitokių įdomių dalykų.

Apžiūrėjus kambarius paaiškėjo, kad jų gyventojai  mėgsta motociklus, tapybą, gerus drabužius ir rūpinasi savo kūnu. Vienas renka pašto ženklus, o kitas įsirengęs prie lovos altorėlį skirtą populiariems vestuvių muzikantams.

Tad nuspręsti, kuris daiktų savininkas vertas pirmojo pasimatymo, bus nelengva. 

Ar Vijorika bus patenkinta savo pasirinkimu paaiškės šį trečiadienį, 21 val., pažinčių šou laidoje „Kambarių plėšikai“. TV laidas tiesiogiai galite žiūrėti čia.    
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius