-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautui Šapranauskui atminti – speciali „Chorų karų“ laida

Šį sekmadienį, balandžio 21-ąją, TV3 muzikinio projekto „Chorų karai“ laida bus ypatinga. Tiesioginiame eteryje specialioje „Chorų karų“ laidoje, skirtoje mylimam TV3 laidų vedėjui, aktoriui, maestro Vytautui Šapranauskui atminti, savo dainas, gražiausius prisiminimus ir jautriausias dedikacijas dovanos projekto chorai, laidų vedėjai, žymiausi šalies dainininkai, tie, kuriems V.Šapranauskas buvo artimas kolega, draugas ir įkvėpėjas.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

„Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė portalui Žmonės.lt dar ketvirtadienį sakė, kad ši laida bus skirta Vytauto Šapranausko atminimui.

„Mano duomenimis, „ŠarkA“ merginų nebus tą vakarą, tačiau choras pasirodys ir be jų“, – sakė „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė. Viena iš Vilniaus Šachmatinio choro generolių yra Ieva Stasiulevičiūtė.

Šį sekmadienį „Chorų karuose“ dainingos kariaunos nekils į muzikinę kovą – TV3 projekto dalyviai savižudybių prevencijos laidoje  kvies susimąstyti ir skatins kiekvieną akimirką vertinti tuos, kurie yra šalia mūsų.

Projekto scenoje – žymiausi Lietuvos scenos dainininkai: grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, maestro Stasys Povilaitis, Linas Adomaitis, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Gytis Paškevičius.

„Chorų karų“ laidoje pasirodys ir daugelį projektų su V. Šapranausku kartu vedusi jo kolegė aktorė Jurgita Jurkutė. Projekto vedėjai Ingai Jankauskaitei sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje talkins Mindaugas Stasiulis.

Trys stipriausi „Chorų karų“ chorai – Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras šįkart nesivaržys dėl geriausiųjų vardo, nebus vertinami komisijos ir žiūrovų. Didysis projekto finalas laukia balandžio 28-ąją.

Aktorius ir TV laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas iš gyvenimo pasitraukė savo 55-ojo gimtadienio išvakarėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius