-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytenis Pauliukaitis: „Erika Vitulskienė įrodė, kad šokti gali visi“

Ne viename šokių konkurse teisėjavęs režisierius Vytenis Pauliukaitis sako, kad antrojo LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ sezono poros šoka labai gerai. „Visi šokėjai projekto atidarymui buvo labai pasiruošę, demonstravo sudėtingas kompozicijas. Iš karto klausiau, ką jie darys gruodį, jei dabar taip pasikaustę?“ – sako populiaraus šokių konkurso „Kviečiu šokti“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vytenį labiausiai nustebino operos solisto Merūno žmona Erika Vitulskienė ir verslininkas Romualdas Kumpys. „Viena nepabijojo tų keleto kilogramų viršsvorio, o kitas – savo amžiaus. Ir Romualdas, ir Erika įrodė, kad šokti gali visa Lietuva. Ir labai gražiai“, – sakė V.Pauliukaitis. 

Pirmojoje laidoje V.Pauliukaitis visoms projekto poroms parašė po dešimt balų. „Bet, sutikite, ne visi buvo to dešimtuko verti, aš nusprendžiau pakelti nuotaiką ir parodyti, kad visi turi vienodą starto poziciją. Tikra kova prasidės šį šeštadienį.“

Šį šeštadienį bus įjungtos „Kviečiu šokti“ žiūrovų balsavimo linijos ir kiekviena pora pamatys, kiek turi gerbėjų. Žiūrovų balsai bus sumuojami su komisijos balais. Komisijoje dirbs aštrialiežuvis režisierius V.Pauliukaitis, šokių teoretikė ir praktikė, moterimi-siaubiaku tituluojama Ieva Šimukauskienė, komisijos naujokas aktorius Aistis Mickevičius ir profesionali šokėja Gabrielė Valiukaitė.

Šeštadienį ant LNK parketo dėl rezultato susikaus 15 naujųjų projekto „Kviečiu šokti“ porų: dainininkė Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus, aktorius Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė, aktorius Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė, dainininkė Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, dainininkė Mia ir Andrius Uksas, aktorius Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė, laidų vedėja Daiva Budrė ir Tomas Slausgalvis, dainininkė Irena Starošaitė ir Andrius Grėblikas, dainininkė Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško, orų pranešėja Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, operos solisto Merūno žmona Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, rinkodaros specialistas, modelis Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė, verslininkas, lėktuvo pilotas Romualdas Kumpys ir Monika Šiaučiūnaitė, dainininkės Mios mylimasis Radvilas Bubelis ir Ieva Žilienė.

Viena iš šių porų jau šį šeštadienį paliks „Kviečiu šokti“, tačiau rugsėjo pabaigoje drauge su kitomis iškritusiomis poromis varžysis dėl galimybės į jį sugrįžti.

VIDEO: Kvieciu sokti 2011 Erika Vitulskienė ir Andrius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius