-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ gerbėjai stojo ginti Alekso: nejau laidoje kurstomos patyčios?

Šį sekmadienio vakarą „X Faktoriaus“ žiūrovai stebės akimirkas iš paskutinės dalyvių atrankos ir kūrybinės stovyklos. Nors laida televizijos eteryje dar nė nepasirodė, jos anonsas jau kursto šou gerbėjų aistras – šie piktinasi, kad laidoje bus galimai kurstomos patyčios.
Aleksas Augaitis
Aleksas Augaitis / Stop kadrai

Ketvirtadienį „X Faktoriaus“ kūrybinė komanda išplatino pranešimą apie tai, ką šou žiūrovai pamatys ateinančio sekmadienio laidoje

Laidos metu scenoje pasirodys ir žiūrovų širdis pavergęs Aleksas Augaitis. Mikčiojantis vaikinas, kaip ir kiti šou dalyviai, bandys įveikti teisėjų skirtą užduotį – atlikti dainą a capella (be instrumentinio pritarimo). Šios užduoties tikslas – pamatyti, kaip per trumpą laiką apie sceną svajojantiems talentams pavyks įsiminti lietuviškos dainos tekstą.

Laidos anonse rodoma A.Augaičio reakcija išgirdus apie laukiantį iššūkį – jis pasimetė, susinervino, panašu, susidūrė su keblumais. 

Anonsas išprovokavo audringą Žmonės.lt skaitytojų reakciją. „Sveiki, manau šis vaizdo siužetas vaizduoja patyčias iš žmogaus ir skatina patyčių kultūrą Lietuvoje“, – redakcijai rašė skaitytoja Laura. 

„Ar Jūsų žurnalistų darbas nėra išsiaiškint, kuo siekiama tokiu vaizdo įrašu ir būtent tokiu būdu viešai žeminti jį? Gal organizatoriai turi kažkokį paaiškinimą?“ – domėjosi kitas skaitytojas. 

„Kas iš tų mūsų diskusijų, kai vaikinas jau patyrė pažeminimą?“ – apgailestavo trečias. 

VIDEO: Mikčiojantis Aleksas „X Faktoriuje“ susidurs su netikėtu iššūkiu

Jokių patyčių

Pasipylus skaitytojų skundams dėl būsimos „X Faktoriaus“ laidos, Žmonės.lt susisiekė su šou prodiuseriu Sauliumi Urbonavičiumi-Samu. Jis suskubo nuraminti žiūrovus: „X Faktoriuje“ nebuvo ir nebus patyčių. 

„X Faktoriuje“ iš esmės visos sąlygos visiems vienodos. Kažkokių ypatingų išimčių būti negali. Aišku, kiekvieną kartą atsižvelgiama į žmogų. Bet apie jokias patyčias nėra jokios kalbos. Pirmiausia pamatykite laidą, tada galėsite spręsti“, – sakė prodiuseris.

S.Urbonavičiaus-Samo teigimu, žiūrovų skundai nėra pagrįsti, nes jie dar nė nematė, kas iš tiesų įvyko. 

„Man atrodo, kad tokios reakcijos – per daug ankstyvos. Pasižiūrėkite laidą ir viskas bus aišku. Niekas „X Faktoriuje“ iš žmonių nesityčioja. Tai yra rimtas projektas, kuriam reikia rimtai pasiruošti tam, kad išvis patektum į finalus. Mes negalime pasiimti žmonių, kurie finaluose nieko negalės... Viską pamatysite laidose, o kol kas nė nėra apie ką kalbėti“, – sakė prodiuseris. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius