Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ sensacija tapęs mikčiojantis Aleksas negali patikėti savo sėkme

„X Faktoriaus“ sensacija sekmadienį neabejotinai tapo Aleksas Augaitis. Mikčiojantis vaikinas įrodė, kad ši jo savybė dainavimui – ne kliūtis. Vilnietis sužavėjo ir visko mačiusius projekto teisėjus, ir televizijos žiūrovus bei interneto vartotojus.
Aleksas Augaitis
Aleksas Augaitis / Stop kadras

Vaikino debiutą socialiniuose tinkluose aptarinėjo šimtai naujų jo gerbėjų, o susižavėjimą „X Faktoriaus“ atradimu reiškė net žinomi žmonės. 

Visi lyg susitarę tvirtino: Aleksas – rimtas pretendentas į projekto nugalėtojo titulą. Per kelias savo pasirodymo TV3 eteryje minutes nedrąsus vaikinas, rodos, virto tikra scenos žvaigžde.

Alekso elektroninio pašto dėžutė socialiniame „Facebook“ vakar buvo sausakimša nuo palaikymo žinučių ir sveikinimų. Vaikiną atrado ir jį puikiai suprantantis, taip pat mikčiojantis verslininkas, pasiūlęs savo palaikymą tolimesniame Alekso muzikiniame kelyje.

VIDEO: Alekso Augaičio pasirodymas | X Faktorius 2015 m. 3 serija

Mikčioti Aleksas pradėjo dar vaikystėje. Pasak vaikino, tai susiję su epilepsija – liga, kuria jis serga nuo gimimo. „Po priepuolių sutrinka kalba, o mikčiojimas dar labiau sustiprėja“, – pasakoja vaikinas ir priduria, jog mieliau norėtų kalbėti apie muziką nei ligą. 

„Sekmadienio vakarą praleidau prie televizoriaus. Žiūrėjau savo pasirodymą ir labai jaudinausi. Būdamas ant scenos galvoju ne tik apie save, bet ir klausytojus. Nenorėjau nuvilti žmonių“, – prisipažįsta vaikinas. 

Dalyvauti „X Faktoriuje“ Aleksą paragino vienas iš prie projekto plušančios komandos narių. Pastarasis, pamatęs Aleksą dainuojantį karaokė, iškart suprato: šis vaikinas turi, ką parodyti. Tiesa, pasiryždamas dalyvauti didžiajame muzikos šou, Aleksas nė nesvajojo apie tokį milžinišką dėmesį. 

TV3 nuotr./Aleksas Augaitis
TV3 nuotr./Aleksas Augaitis

Per keturias valandas jis sulaukė 500 žinučių. Tie, kurie nespėjo to padaryti iškart po projekto, rašo „X Faktoriaus“ dalyviui ir šiandien. Žmonės žavisi Alekso drąsa ir tuo, kad vaikinas parodė, jog turint talentą, niekas nesutrukdys jo atsiskleisti. 

Dainuoti jis mėgo visada: „Muzika man arčiausiai širdies, o dainavimas – mano išsigelbėjimas. Dar būdamas vaikas norėjau tapti dainininku. Tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti šią svajonę. Projekte galėjau pasirodyti dar geriau. Gaila, kad negalėjau padainuoti visos dainos „Soldat“.

Iš projekto teisėjų Aleksas išgirdo vien liaupses. Kurio teisėjo komentaras labiausiai paglostė širdį? „Visų nuomonė man yra vienodai svarbi, neturiu vieno favorito“, – šypsosi dalyvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius