Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„X Faktoriaus“ užkulisiuose verda veiksmas: finalininkės ruošiasi šou, į sceną žengs ir buvę dalyviai

Jau po kelių valandų paaiškės, kas bus vertas ketvirtojo „X Faktoriaus“ sezono laimėtojo vardo. Sekmadienio vakarą tiesioginiame eteryje netrukus užvirs įnirtinga kova, čia susirungs trys projekto finalininkės. Dėl pirmos vietos ir solidaus 15 tūkst. eurų prizo susirungs Iglė Bernotaitytė, Paulina Paulauskaitė ir grupė „Golden Age“.
„X Faktoriaus“ užkulisiai
Monika Pundziūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min siūlo pasidairyti po finalinės laidos užkulisius. Čia netrūksta veiksmo: šou ruošiasi ir projekto finalistės, ir į sceną žengsiantys buvę „X Faktoriaus“ dalyviai. Grimo kambaryje buvo galima sutikti ir praėjusio sezono laimėtoją Moniką Pundziūtę.

„X Faktoriaus“ žiūrovų laukia kvapą gniaužiantys finalininkių pasirodymai. Šviesos, ugnies šou, šokėjų pasirodymai – žiūrovams atsikvėpti nebus kada. Finalininkės scenoje atliks dainas ir su garsiausiais Lietuvos atlikėjais.

Projekto superfinale dainuos ir ketvirtosios vietos nugalėtojas Mindaugas Avižienis. Merginų numylėtinis uždainuos su savo mokytoja Juste Arlauskaite-Jazzu. „X Faktoriaus“ scenoje pasirodys ir dainininkas Andrius Mamontovas. Niekam ne paslaptis, jog žinomiausias šalies dainininkas itin retai pasirodo televizijos projektuose, tačiau „X Faktoriui“ jis padarė išimtį.

Laimėtoją rinks tik žiūrovai – teisėjai šį kartą turės tik patariamąjį balsą. Kiekvienas balsas bus itin svarbus, tad palaikyti savo favoritą „X Faktoriaus“ gerbėjai raginami vos prasidėjus balsavimui. O už ką balsuojate jūs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius