„X Faktoriuje“ – neįtikėtino balso savininkė, kuriai teisėjai plos atsistoję

Sekmadienį populiariausio Lietuvoje televizijos projekto „X Faktorius“ trečioji laida. Joje – itin daug talentingų, savo balsu abejingų nepaliekančių dalyvių. Kurie iš teisėjų išgirs keturis „taip“ ir pateks į kitą etapą? Kas pelnys teisę dalyvauti didžiules aistras keliančioje kūrybinėje stovykloje?
Paulina Paulauskaitė
Paulina Paulauskaitė / Foto Pro nuotr.

„X Fakoriaus“ dalyvių pasirodymus vertina populiariausia dainininkė Lietuvoje Justė Arlauskaitė-Jazzu, netikėtais sprendimais stebinantis dainininkas Saulius Prūsaitis, grupės BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas, šiandien kaip tik švenčiantis savo gimtadienį, ir dainų kūrėjas, televizijos laidų vedėjas Marijus Mikutavičius.

Paulina Paulauskaitė turbūt taps viena ryškiausių dalyvių visoje „X Faktoriaus“ istorijoje. Merginos balsas nepaliks abejingų. Paulinai padainavus, projekto teisėjai liks be žodžių – išsakyti komplimentus šiai merginai pasirodys tiesiog neįmanoma.

VIDEO: Paulina Paulauskaitė – neįtikėtino balso „X Faktoriaus“ dalyvė

P.Paulauskaitė – septyniolikmetė iš Kėdainių. Šiuo metu mergina gyvena sostinėje, studijuoja Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje džiazo vokalą. Panašu, kad po Monikos Pundziūtės laimėjimo „X Faktoriuje“, konservatorijos mokiniai suprato, jog televizija gali padėti išpildyti didžiausias svajones – projekto scenoje galima virsti viena ryškiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių.

Kodėl Paulina tik šiemet ryžosi žengti į „X Faktoriaus“ sceną? „Anksčiau man rūpėjo visai kiti dalykai, buvau kitoks žmogus“, – jau sekmadienį laidoje kalbės mergina, kuri sulaukia itin didelio palaikymo ne tik iš savo mokytojų, bet ir klasės draugų.

Prieš porą metų Paulina pradėjo pati kurti dainas. Merginą tiesiog aplankė jausmas, kad ji pati gali tai puikiai daryti. Tiesa, kol kas merginos eilių niekas negirdėjo. Neviešins savo kūrybos Paulina ir „X Faktoriaus“ atrankoje. „Nelabai turėjau laiko pasiruošti, bijau, kad kažkas nepasiseks. Tačiau, jei įvyks kažkas blogo, tikiuosi, kad niekas nesupras“, – prieš lipdama į sceną vilsis mergina.

Paulinos kuklumas neliks nepastebėtas ir „X Faktoriaus“ teisėjų. M. Mikutavičiaus paklausta, ar ji yra gera atlikėja, mergina kuklinsis: „Žmonės giria...“ Išgirdę merginos pasirodymą, projekto teisėjai plos atsistoję.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius