Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žaliosios vienybės“ koncerto žvaigždė Alyosha: mūsų misija – atkreipti dėmesį į problemas!

Įspūdingame „Žaliosios vienybės“ koncerte, kurį balandžio 16 dieną 16.30 val. TV3 televizija tiesiogiai transliuos iš sostinės „Ozo“ aikštės, dalyvaus ir viešnia iš Ukrainos – ugningoji dainininkė Alyosha.
Alyosha
Alyosha / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV3

Kaip tik ši atlikėja su daina „Sweet People“ pernai pakerėjo „Eurovizijos“ žiūrovus, o artimiausiu metu JAV turėtų pasirodyti ir debiutinis dainininkės albumas. Šio albumo, kaip ir visos Alyoshos kūrybos tikslas – su muzika sukurti gražesnį, švaresnį, žalesnį pasaulį.

„Kai valdžia ir politikai nevykdo savo pareigos apsaugoti mūsų Žemę, tai muzikantų, aktorių, TV vedėjų misija yra atkreipti visuomenės dėmesį į ekologines problemas“, – įsitikinusi Alyosha. 

„Su ja susipažinau ‚Eurovizijoje‘ Helsinkyje. Alyosha spinduliavo ryžtą ir tikėjimą savo muzikine –ekologine misija. Tad šiemet ruošdamas koncerto programą nedvejojau kokią žvaigždę pasikviesti“, – sakė renginio organizatorius kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Šarūnas Kirdeikis.

„Žaliosios vienybės“ koncerte taip pat dainuos: Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, Mia, Rosita Čivilytė, „Studentės“, Nojus Bartaška-Bartas, Lina Joy, „69 Danguje“, „Lemon Joy“, Violeta ir Vilius Tarasovai, tarptautinis Stano choras ir kiti. Koncerto vedėjai: Liepa Rimkevičienė, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Algirdas Kaušpėdas ir broliai dvyniai iš „Vaikų balso 2011“ – Domas ir Kipras.

„Žaliosios vienybės“  koncertas – balandžio 16-ąją 16. 30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius