Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis: „Svečiai pas mane ateina ne pavalgyti, o maloniai pasibūti“

TV6 laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ svečiavosi garsusis estetas Žilvinas Grigaitis, kuriam laidos vedėjai įrodinėjo, jog pica gali būti ne tik skani, bet ir sveika.
Gimtadienio akimirka
Žilvinas Grigaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjams Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui, regis, nebaisūs jokie iššūkiai. Pirmoje laidoje visus įtikinę, kad tradiciniais bulviniais blynais galima nustebinti išrankiausius ragautojus, šįkart ėmėsi dar sunkesnės užduoties – įrodyti, jog pica gali būti ne tik skani, bet ir sveika.

Maža to, virtuvės asai į svečius pasikvietė garsųjį estetą bei gurmaną Žilviną Grigaitį, kurio pavardė, regis, visiškai nedera prie šio itališko patiekalo. „Mano namuose įrengta panaši virtuvės technika, kaip ir šioje studijoje, tačiau aš ja nesinaudoju. Pats labiau mėgstu mažus užkandžius, o žmonės, kuriuos kviečiu į svečius, ateina ne pavalgyti, o maloniai pasibūti“, – pasakojo Ž. Grigaitis.

Puikiai verslininkas pramogavo ir kulinariniame virtuvės mitų griovėjų lofte – su Alfu, Ali ir Martynu jie linksmai dalinosi žiniomis apie įvairiausias pasaulio virtuves ir įdomiai pasakojo apie keliones, todėl vaikinų paruoštas išbandymas vyrui buvo staigmena. „Tikiuosi, kad sutiksite mums padėti ir, naudodamasis tik šioje studijoje esančiais daiktais, paserviruosite stalą”, – šelmiškai šypsodamasis tarė Ali.

Kokias picas laidos vedėjai kepė, kad net pats Ž. Grigaitis buvo maloniai nustebintas? Ką Ali pagamino studentų bendrabutyje, pasinaudodamas tik dviem lygintuvais? Atsakymai į šiuos klausimus ir daugybė naudingų patarimų laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ – šį šeštadienį, 12 val., per TV6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius