-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Šilgalis projekte „Šok su manimi“ tapo sekso simboliu

Prabėgęs spalvingų „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymų kupinas savaitgalis toliau stebina ne tik projekto komisiją, bet ir žiūrovus. Vaidybos ir linksmų elementų prisotinti šokiai, stilingi kostiumai ir sudėtingos choreografijos – TV3 šokių konkurso dalyviai kiekvieną šeštadienio vakarą neriasi iš kailio, norėdami padovanoti šventę šokio gerbėjams.
Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian / TV3 nuotr.

Šį kartą didžiausių simpatijų, susumavus „Šok su manimi“ komisijos ir žiūrovų balsus, pavyko sulaukti solistės Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus, politiko Žilvino Šilgalio ir Karinos Jeremian bei dviratininko Raimondo Rumšo ir Rūtos Ramanauskaitės poroms. Šie, nors ir pametė ritmą šokio pradžioje, komisijos ir žiūrovų sprendimu užėmė trečią vietą. Raimondas ir Rūta nuolat publiką stebina sudėtingai atliekamais akrobatiniais triukais. Tačiau šį šeštadienį sudėtingas choreografinis šokio elementas žaviai porai galėjo baigtis nemenka trauma.

„Mes šokome džaivą ir pagal planą Rūtą turėjau apversti ore. Gal aš ją ne taip suėmiau ar per staigiai pakėliau, bet gavau smūgį koja į veidą, o tada vos neišmečiau jos. Gerai, kad išvengėme rimtos traumos, kitaip Rūta būtų atsidūrusi ant parketo“, – pasakoja Raimondas.

Pora džiaugiasi, kad viskas baigėsi sėkmingai, ir nenusimena sulaukę mažiau komisijos balų.

„Gerai, kad nesutrikome ir tęsėme šokį. Tik gaila, kad nepasisekęs triukas mus išmušė iš ritmo, tačiau, manau, komisija mums pelnytai sumažino balą, sakydami, kad šokome ne pagal ritmą“, – sako Raimondo partnerė Rūta, šeštadienio vakarą sulaukusi daugybės komplimentų.

Po bendrų žiūrovų ir laidos teisėjų balsų lyderių trejetuke pasirodė ir Ž.Šilgalio pora. Panašu, kad Seimo narys ir egzotiška jo partnerė tampa projekto sekso simboliais.

„Teisėjai vyrai negali atitraukti akių nuo žavingos Žilvino partnerės, komentuodami jų šokį vis kalba tik apie Karinos seksualumą ir grožį, o teisėjos moterys kiekvieną kartą negaili komplimentų Seimo nario raumenims“, – šypsosi TV3 projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Lyderių pozicijoje ne pirmą kartą atsidūrusi O.Kolobovaitės ir A.Butkaus pora šį kartą TV3 projekto žiūrovus papirko nuoširdumu ir paprastumu.

Trys paskutines vietas dalijasi projekto naujokai aktorė Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila, Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis bei Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas.

Jau šį šeštadienį 19 val. susumavus dviejų laidų rezultatus paaiškės, su kuria dar viena pora teks atsisveikinti „Šok su manimi“ žiūrovams.

Aistringi, seksualūs, žavingi, nuoširdūs vaidybiniai ir akrobatinių triukų kupini šokiai „Šok su manimi“ laidoje – šeštadieniais 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius