Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žiūrimiausias vyras televizijoje – daktaras Hausas – grįžta į eterį

Trečiadienį, spalio 19-ąją, TV3 televizija pradeda jau šeštąjį kultinio serialo „Daktaras Hausas“ sezoną. Įtraukiantys siužeto vingiai, prikaustančios scenos, neužmirštami dialogai ir puiki pagrindinio aktoriaus Hugho Laurie vaidyba – kiekvieną trečiadienį 22.05 val. per TV3.
2-3 vieta – Hughas Laurie – 18 mln. JAV dolerių
Hughas Laurie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šį rugsėjį, pasirodžius naujausiam Guinnesso rekordų knygos leidimui, serialo gerbėjai jo puslapiuose išvydo ir H.Laurie pavardę: aktorius buvo paskelbtas matomiausiu (žiūrimiausiu) vyru televizijoje. Pasak rekordų sąrašo sudarytojų, į TV3 ekraną jau rytoj sugrįžtančioji medicininė drama „Daktaras Hausas“ šiuo metu yra populiariausia drama pasaulio televizijose.

„Daktarą Hausą“ transliuoja beveik septyniasdešimt šalių, jo auditorija rekordinė: per aštuoniasdešimt milijonų žiūrovų! Kultinio serialo reitingus vejasi tik kriminalinė drama „CSI Majamis“, kurią TV3 žiūrovai mato pirmadienio vakarais, 23.10 val.

H.Laurie puikuojasi geriausiai apmokamų televizijos aktorių gretose. Taip pat jis ir „L'Oreal“ kosmetikos linijos reklamų veidas groja džiazą gitara bei pianinu. Jo debiutinis muzikos albumas graibstomas iš parduotuvių lentynų. Dviejų „Auksinių Gaublių“ savininkas, atidavęs aštuonerius savo gyvenimo metus „Daktarui Hausui“, sako, kad aštuntasis serialo sezonas bus paskutinis, o kol kas TV3 televizija žiūrovus kviečia mėgautis kiekviena serija.

Jau trečiadienį žiūrovų dėmesiui – „Daktaro Hauso“ transformacija: iš nepakeičiamo gydytojo – tiesiai į paciento palatą. Vienintelė kultinio herojaus svajonė – ištrūkti iš ligoninės. Jo planas – nepriekaištingas, tačiau – ar viskas vyks taip, kaip tikisi Hausas?

Pirmoji šeštojo sezono serija – spalio 19 dieną 22.05 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius