Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrovų dėmesį prikaustė gundantis Tinos įvaizdis

Trečiadienio vakarą LNK studijoje kunkuliavo aistros – čia buvo filmuojamas antrasis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ pusfinalis. Keturi duetai surėmė špagas kovoje dėl galimybės patekti į finalą. Scenoje skambėjo tiek lyriškos baladės, tiek energingos bei smagiai nuteikiančios dainos. Kiekvienas duetas scenoje pasirodė po tris kartus.
Kristina Navickaitė - Tina
Kristina Navickaitė-Tina / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Žvaigždžių duetų“ dalyviai demonstravo ne tik savo vokalines bei artistines galimybes, bet ir stengėsi pasipuikuoti kuo įmantresniais sceniniais apdarais. Varžantis dėl labiausiai dėmesį prikaustančio sceninio įvaizdžio ypatingai pasistengė Tinos ir „Thundertale“ duetas.

Atlikdami trečiąjį savo kūrinį, roko elementais apipintą „Eurovizijos“ nugalėtojos Helenos Paparizou kūrinį „My number one“, atlikėjai pasistengė  iš peties. Ir susirinkę klausytojai, ir komisijos nariai įvertino ne tik neįprastai nuskambėjusį kūrinį, energingus judesius, bet ir itin seksualų bei gundantį Tinos įvaizdį.

Akį traukė išraiškingas moters makiažas, ilgi batai velniškai aukšta pakulne bei, visų ryškiausiai, moteriškus apvalumus akcentuojanti apranga, su kuria Tina jautėsi itin laisvai tiek scenoje, tiek užkulisiuose. Ar viliojanti apranga taps stipriu koziriu, kovojant dėl vietos finale, nuspręs LNK televizijos žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius