Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrovų mylimas aktorius T.Kliukas grįžta į TV3 serialą „Svetimi“!

Džiugi žinia TV3 serialo „Svetimi“ gerbėjams: netrukus ekranuose jie vėl išvys pamėgto aktoriaus Tomo Kliuko veidą. Pirmoje serialo dalyje „Nemylimi“ visiems gerai įsiminė jo vaidinamas gangsteris Žora. Dabar aktoriaus personažas šaukiamas kitu – Silverio vardu.
Aktorius Tomas Kliukas
Aktorius Tomas Kliukas / TV3 nuotr.

„Darbo pasiilgau, nes pusę žiemos atostogavau. Kai kurių žmonių pasiilgau. Ir savęs, blogo žmogaus kailyje. Nors iš principo niekada neskirstau žmonių į gerus ir blogus. Tas Žora, kurį užmušė, nebuvo blogas. Galbūt darė blogus darbus, bet žmogus jis buvo geras. Ir linksmas. Gražiausia tai, kad Žorą visi prisimena su šypsena. Ir mane pamatę gatvėje nusišypso“, – sako į populiarųjį serialą grįžtantis aktorius T.Kliukas. Išsiskirti su Žora jam pačiam buvo gaila.

„Ir ne man vienam. Scenarijaus autoriui – taip pat, bet jis sakė nieko negalįs padaryti, taip jau parašyta“, – pasakoja aktorius. Nuo šiol jo personažo vardas – Silveris.

„Šis bus tikrai kitoks. Nors man sunkiai sekėsi pabėgti nuo Žoros. Tas personažas buvo perdaug įdomus, kad jį taip lengvai iš savęs išmestum, – teigia aktorius. – Silveris yra kur kas brandesnis už Žorą, pavojingesnis savo nenuspėjamumu. Be abejo, ir svoris jo – kitas, veiklos mastai kur kas stambesni. Žora buvo smulkus, Silveris – didelis. Ne fiziškai, suprantama.“

Kai kurios Silverio savybės artimos ir pačiam T.Kliukui. Tarkime, vienoje serialo scenoje jo personažas pamato, kaip vaikai sniego gniūžtėmis puola vargšą katinėlį. Ką daro Silveris? Stveria vaikigalius už pakarpos ir pylos jiems duoda, o katinėlį prisiglaudžia ir glosto... Aktorius sako, jog realybėje pakliuvęs į panašią situaciją jis elgtųsi identiškai.

Tai vis dėlto – kas tas Silveris? Žoros brolis dvynys? Antrininkas? O gal pats užsimaskavęs Žora, kokiomis nors aplinkybėmis likęs gyvas? T. Kliukas prisimerkęs šypsosi – akivaizdu, kad neišduos.

„Ir aktoriui, ir žiūrovams tai reikia suprasti kaip žaidimo aplinkybes. Jos diktuoja taisyklę: net suvokdamas, jog žmogus yra tas pats, turi jį laikyti kitu. Man scenarijaus autorius visada sakė: čia serialas, čia galima, šiame žanre tai yra leidžiama. Na, jei leidžiama, – prašau“, – juokiasi aktorius.

Serialas „Svetimi“ rodomas pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius