Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvagulis: dėl antros atžalos ir mąstom, ir dirbam

Šiandien „Auksinėje blykstėje“, pradėjusioje švęsti didžiąsias šventes, žiūrovai išgirs Vaivos Budraitytės prognozes kitiems metams. Anot astrologės, kitąmet turėtume atsikvėpti.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasiklausyti pranašysčių į „Auksinę blykstę“ atvyko ne tik valdžios atstovai, bet ir pramogų pasaulio žmonės, išgyvenantys tikrai ne pačius saldžiausius metus. Žilvinas žvagulis, paklaustas vedėjų, kaip vertina dabartinę situaciją ir ko tikisi iš kitų metų, tiesiai šviesiai rėžė: „Kaip vertinu... šūdinai. Taip blogai dar nėra buvę. Bet aš – optimistas.“

Vyriškis prisipažino, kad teko daug ko atsisakyti, pakeisti gyvenimo būdą ir ieškoti išeičių. Net ir šventės bei vakarėliai krizės metu skiriasi. „Jau seniai pas mus buitinis alkoholizmas“, – apie atlikėjus, kurie dabar ir salotas patys papjausto, ir vieni pas kitus svečiuojasi, nes taip pigiau, „Auksinėje blykstėje“ pasakojo Žilvinas Žvagulis.

Saulėno paklaustas, gal turi kokią taupyklę ar kojinę, kur kaupia pinigus, žemaitis papasakojo apie didžiulę taupyklę karvę, į kurią jau dešimt metų meta penkių litų monetas. Kol kas taupyklė neįskilusi ir su visu gėriu laikoma sunkiausiems laikams.

„Jums, Žilvinai, nebus bėdos, nes žmona šalia“, – drąsiai teigė astrologė Vaiva. Dainininkas prisipažino, kad šiuo periodu numetė svorio, nors tuo ir džiaugiasi, nes jau buvo „pasitaisęs“. Tačiau labiausiai scenos linksmuolis visus „Auksinės blykstės“ studijoje nustebino atsakydamas į vedėjų klausimą, ar negalvoja su žmona Irena Starošaite krizės metu susilaukti antros atžalos, kaip daugelis dabar daro. „Mes ir mąstom, ir dirbam“, – neslėpė žinomas atlikėjas.

Astrologės prognozės visai Lietuvai ir žvaigždžių planai kitiems metams – jau šį vakarą, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius