Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Žvaigždžių duetai“: balandžio pirmoji – gėjų šventė?

„Žvaigždžių duetai“ kartu su žiūrovais šeštadienio vakarą šventė melagio ir juoko dieną, todėl projekto suvestos poros drąsiai juokavo, parodijavo, šaipėsi ir traukė per dantį politikus ir... gėjus. Komisijos pirmininkui net galvą suskaudo: „Ar balandžio pirmoji yra gėjų šventė?“
LNK „Žvaigždžių duetai"
LNK „Žvaigždžių duetai" / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Susumavus šios savaitės muzikinių duetų rezultatus, paaiškėjo, kad savaitės laureatais gali vadintis Giedrius Leškevičius ir Mia, o ant iškritimo ribos atsidūrė Šorena su Stano. Kitą šeštadienį mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinkusi pora turės palikti šį muzikinį projektą.

Šįkart komisijoje dirbo ir balais pasirodymus vertino po pertraukos sugrįžęs profesorius Donatas Katkus, poetė ir Seimo narė Dalia Teišerskytė, nuolatinis komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, o naujo kvapo komisijai atnešė Hana Šumilaitė.

Didžiausia šios savaitės konkurso intriga, švelniai Rolando Vilkončiaus pavadinta „bardaku“, buvo Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio bei Dauros Zenkevičiūtės ir Vaido Baumilos pasikeitimas poromis: Rūta su Daura parodijavo LNK blondines, o Vaidas su Mudžiu tapo apsinuoginusiais, išdažytais „žiogeliais“.

Vieni komisijos nariai šiai savivalei buvo griežti – H. Šumilaitė blondines pavadino „atrajotu antriniu variantu“. O į Vaidą ir Mundžių D. Katkus švelniai kreipėsi „žiogeliai“ ir išdavė, kad vyrai jį įkvėpė.

„Gal ir man įsimylėt kokį Juozapaitį? Mane įkvėpė. Aš pasiduodu meno įtaigai“, – apie orientacijos keitimą prabilo maestro.

Gėjų temą palietė ir Skaiva, persirengusi vyriškiu, bei Ruslanas, kurie scenoje traukė: „Oi, tie gėjai niekadėjai“. Tačiau komisija dainorėlių nesuprato.

„Kur čia humoras? Aš nesupratau“, – prisipažino D. Katkus.

O komisijos pirmininkas šiam duetui davė pylos.

„Aš nežinau... Ar balandžio pirmoji – gėjų šventė? Mes su humoro jausmu prasilenkiam... – piktinosi V. Juozapaitis. – Tik va Katkus atrado naują pasaulį ir galės dabar kurti kitokias dainas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius