Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetų“ lyderiais vėl tapo Leškevičius ir Mia

Šeštadieninių „Žvaigždžių duetų“ dalyvių dainos buvo skirtos moterims ir meilei. Mat projekto dalyviai iš anksto šventė tarptautinę moters dieną – kovo 8-ąją.
Giedrius Leškevičius ir Mia
Giedrius Leškevičius ir Mia / LNK nuotr.

Susumavus komisijos ir televizijos žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad projekto lyderiais vėl tapo Giedrius Leškevičius ir Mia.

Mažiausiai balų surinko – Vygantas Kazlauskas ir Augustė. Tačiau kol kas iš projekto vienas neiškris.

Šorena ir Stano savotiškai interpretavo grupės „Mango“ dainą „Pavasariniai žiedai“. „Negaliu atsistebėti Šorenos filologiniais sugebėjimais. Taip malonu klausyti, kai ji aiškiai ir raiškiai taria lietuviškus žodžius“, - komplimentus gruzinei žėrė komisijos narė Ona Valiukevičiūtė.

Skaiva ir Ruslanas Kirilkinas sudainavo Marijono Mikutavičiaus dainą „Ar prisimeni mus“. Aleksandras Ivanauskas-Fara ir Artūras Orlauskas perkūrė Bob Marley dainą ir skyrė moterims „Su šventėm, mieloji“.

„Manau, kad A.Orlausko elgesį svarstys partijos garbės taryba. Aš nežinau, kas yra humoras, bet tai, kas prikaustė mano dėmesį pastarąsias penkias minutes man labai patiko“, - apie dueto pasirodymą kalbėjo komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Romantiškai apie meilę dainavo Jolanta Palauskienė ir Merūnas - „Tu atėjai į mano pasaulį“. „Linkiu pamiršti savo statusą ir labiau atsipalaiduoti scenoje“, - J.Paulauskienei palinkėjo O.Valiukevičiūtė.

Apie „Meilės vardą“ kūrinį sudainavo Aušra Cicėnaitė ir Dalius Mertinas. „Už drąsą, už kūrinio interpretaciją, šokį, vertinu šį duetą labai gerai“, - sakė vertinimo komisijos narė Judita Leitaitė.
Į projektą sugrįžę Karina Krysko ir Audrius Bružas atliko dainą „Tik dėl meilės“, o Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas Baumila sudainavo „Bonio dainelę“.

Traukinio palydovais tapę Rūta Ščiogolevaitė ir Edmundas Štenger-Mundis savo daina „Tu“ sužavėjo visus. „Aš pagaliau scenoje pamačiau vyrą, vilkintį uniformą. Argi galėčiau rašyti mažiau nei dešimt balų?“, - klausė J.Leitaitė.

Vygantas Kazlauskas ir Augustė žaismingą dainą „Aš noriu skristi“, o Giedrius Leškevičius ir Mia dramatišką - „Pavasario žiedai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius