-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ – balti balandžiai ir atgimęs Freddie Mercury

Velykų išvakarėms skirto LNK televizijos muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavime netrūko pavasario dvelksmo, romantikos, juokų ir skambių balsų. Tačiau anksčiau kuriozus scenoje ar už jos ribų rengę atlikėjai šįsyk buvo stebėtinai ramūs.
LNK „Žvaigždžių duetai"
LNK „Žvaigždžių duetai" / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuotraukų galerija

Pirmadienį projekto filmavimas vyko sklandžiai. Tiesa, atliekant miuziklų ir filmų dainas neapsieita be komisijos ir kai kurių šou dalyvių „perlų“. Galbūt tai lėmė į komisijos sudėtį grįžęs geležiniu vadinamas muzikos prodiuseris Gediminas Zujus, o gal komisijos vyrai norėjo šmaikštumu pavergti pirmąsyk teisėjauti atėjusią aktorę ir „A“ kategorijos balinių šokių šokėją Dalią Michelevičiūtę?..

Virto intelektualiomis valkatomis

Filmavimo dalyviai tapo nepaprasto dueto persikūnijimo liudininkais. Artūras Orlauskas ir Fara į sceną lipo išmarginti mėlynėmis ir be dantų. Sutikęs juos gatvėje bet kuris doras pilietis palaikytų benamiais. Neįprastą amplua atlikėjai pasirinko savo dainai iš sovietinio filmo „Operacija Y“. Ką jau kalbėti apie jų plastikiniame maišelyje atsineštas „vaišes“. Paklausti, kas juos taip išmargino, dueto nariai neslėpė – jiems esą smogęs antikrizinis planas, o atrodo jie kaip tikrų tikriausi intelektualai, šiuo sunkiu laikotarpiu atsidūrę „visuomenės avangarde“.

Stano sukilo

Rusišką dainą savo pasirodymui pasirinkę Stano ir Šorena neslėpė nuostabos, išgirdę prastą G.Zujaus įvertinimą. Įžeistas Stano ironizuodamas išrėžė: „Jūs, Gediminai, neūgtelėjote šiame šou. Vertinu jus stipriu dvejetu. Turite galimybę pasistengti.“

Pagelbėjo magija

Skaiva ir Ruslanas, filmavimui pasirinkę Jūratės ir Kastyčio meilės duetą, vilkėjo derančiais baltais drabužiais ir nustebino publiką, į sceną atsinešdami tikrą baltą balandį. Vėliau juokaudama Skaiva dėkojo magiškam balandžiui už santūrumą ir už tai, kad nesutepė jos baltos suknelės. Tiesa, paukštį porai paskolino magas Arvydas Stonys.

Sujaudino patį Juozapaitį

Tikrų tikriausia filmavimo bomba tapo Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio pasirodymas. Pora atliko išties ambicingą Freddie Mercury ir Monserrat Caballé kūrinį „Barselona“, po kurio keletą akimirkų komisija vos rinko žodžius. „Na, jūs duodat“, – tarė visą griežtumą išbarstęs G.Zujus. Net kritiškai linkęs porų pasirodymus vertinti komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis prisipažino, kad jį keliose vietose nupurtę šiurpuliukai.

Beje, džiaugtis gali ir šou naujokų Giedrės Tamulionienės ir Egidijaus Sipavičiaus gerbėjai, mat maestro V.Juozapaitis nutarė grąžinti juos į laidą. Pora spėjo paruošti pasirodymą ir šio šeštadienio laidai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius