Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ išsipildė Ščiogolevaitės svajonė

Šeštadienį, Velykų išvakarėse, muzikiniame konkurse-šou „Žvaigždžių duetai“ jautėsi šventiškai rami atmosfera. Projekto dalyviai, atlikę dainas iš miuziklų ir filmų, graudino žiūrovus, o kai kurie ryžosi juos bei komisiją šokiruoti. Šįkart triumfavo Rūta Ščiogolevaitė ir Mundis, o paskutinėje vietoje liko Merūnas su Jolanta Paulauskiene.
LNK „Žvaigždžių duetai"
LNK „Žvaigždžių duetai" / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Artūras Orlauskas ir Fara šiam vakarui nusprendė tapti mėlynių išvagotais benamiais – stebintiems tai turėjo priminti herojus iš legendinio rusiško filmo „Operacija Y“. Pora tikino, kad jų pasirinkimą lėmė antikrizinis planas.

Mia su G. Leškevičiumi pavergė visus romantiška dvasia – daina iš kino juostos „Asmens sargybinis“. Nulipęs nuo scenos žurnalistas už tokią karštą meilės serenadą bučiniu atsiprašė savo žmonos.

Jūrate ir Kastyčiu virtę balandėliai Skaiva ir Ruslanas filmavosi ne vieni – jiems talkino baltas karvelis, pasiskolintas iš iliuzionisto Arvydo Stonio. Deja, komisija apgailestavo, kad Skaiva vis dar nepradeda normaliai dainuoti.

Visiems atleiskite, džiaukitės, švęskite – juk rytoj Velykos!Komisijos nario Gedimino Zujaus kritikos kirčiai pasiekė ir Stano bei Šorenos duetą, atlikusį rusišką dainą. Atsakydamas į tai, Stano komisijos narį įvertino „stipriu dvejetu“, palikęs jam galimybę pasistengti.

Andrius Bružas ir Karina Krysko šeštadienio vakarui pasirinko baladę iš animacinio filmo „Šrekas“. Šv. Velykų proga pirmą kartą teisėjaujanti aktorė Dalia Michelevičiūtė savo kolegai „Šv. Velykų proga“ parašė 10-uką.

„Visiems atleiskite, džiaukitės, švęskite – juk rytoj Velykos!“, – žiūrovams linkėjo A.Bružas.

Komisijos pagyrų sulaukė ir Merūnas bei Jolanta Paulauskienė. Pirmininkas Vytautas Juozapaitis tikino, kad Merūnas yra vertas ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio.

Į šou sugrįžę naujokai Giedrė Tamulionienė ir Egidijus Sipavičius dainavo linksmai, tikindami, kad „nieko nėra geriau už meilę“. Už sugrįžimą pora turi dėkoti komisijos pirmininkui, kuris jiems suteikė dar vieną šansą.

Kelis kartus mane nukrėtė malonumo šiurpuliukai. Tai reiškia, kad jie mane privertė klausyti jų kaip mėgėją.Tačiau daugiausia komisijos balsų, simpatijų ir pagyrų šįkart sulaukė Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio pasirodymas. Jie atliko sudėtingą kūrinį „Barselona“, kurį kadaise įdainavo Freddie Mercury ir Monserrat Caballé.

„Kelis kartus mane nukrėtė malonumo šiurpuliukai. Tai reiškia, kad jie mane privertė klausyti jų kaip mėgėją“, – sakė V. Juozapaitis.

R.Ščiogolevaitė po tokių gerų įvertinimų prisipažino, kad jie nenorėjo parodyti neva yra labai pasitikintys savo jėgomis, tačiau moteris susijaudinusi dėkojo už unikalią galimybę patirti klasikinį dainavimą.

„Turbūt nedaug kas žino, bet pirmiausia aš stojau į klasikinį dainavimą, tačiau man – nepasisekė. Todėl šiandien buvo labai gera“, – išdavė dainininkė.

Kitą šeštadienį paaiškės, kuri viena pora turės palikti muzikinį TV projektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius