-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Žvaigždžių duetus“ paliko Marius Gelažnikas ir Baiba

Susumavus dviejų savaičių rezultatus, „Žvaigždžių duetų“ turnyrinės lentelės pabaigoje atsidūrė verslininko Mariaus Gelažniko ir vokalo virtuozės Baibos Skurstenės duetas. Tai nėra staigmena porai – praėjusį koncertą ji taip pat buvo paskutinėje, dešimtojoje, vietoje. Jei projekto komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis neduos savo „veto“, pora turės palikti „Žvaigždžių duetus“.
Marius Gelažnikas ir Baiba Skurstenė
Marius Gelažnikas ir Baiba Skurstenė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tradiciškai pirmojoje „Žvaigždžių duetų“ vietoje – nuolatiniai lyderiai Marius Jampolskis ir Irūna, trečiojoje – Kastytis Barisas ir Vaida Genytė.

Tačiau didžiausia šio, balandžio 1-ajai skirto, koncerto sensacija tapo ne Mariaus Gelažniko iškritimas iš projekto, bet žurnalistės Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo sėkmė. Sudainavę kontraversišką dainą apie politiką ir Lietuvą, pora po komisijos vertinimų liko paskutinėje vietoje.

Jiems buvo skirti mažiausi balai per visą projekto istoriją – trys, keturi, penki ir šeši, iš viso vos 18 balų. Nors komisija atsisakė vertinti pasirodymą, reikėjo suprasti, kad juos įžeidė Lietuvos vaizdavimas. Akvilė, vilkėjusi marškinėliais su tautine trispalve, šliaužiojo po sceną su pavadėliu, o Montvydas, pasipuošęs marškinėliais su Kubiliaus atvaizdu, ją tampė už virvės, siūlė kaulą ir galiausiai numetė saldainį.

Po tokio komisijos įvertimo pašėlo žiūrovai – per keletą minučių pora iš lentelės pabaigos staigiai pakilo į pirmąją vietą ir jos neužleido iki šou pabaigos. Iš viso žurnalistė A. Kavaliauskaitė ir D. Montvydas gavo netikėtą skaičių balsų – net 16 056. Iš komisijos pelnę paskutinę, o iš žiūrovų – pirmą vietą, ši pora atsidūrė trečioje vietoje, o sudėjus su ankstesnės savaitės rezultatais – saugioje devintoje vietoje ir iš projekto neiškrito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius