Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių vartus“ paliekantis Paulius: balsavusieji už Airį akivaizdžiai susipykę su klausa

Košmariškiausią scenarijų atitinkantis finalas – taip netikėtai vakar baigėsi neeilinis TV3 muzikinio projekto „Žvaigždžių vartai“ koncertas. Atrodo, kad nuo šiol šypsenas ir apsikabinimus užkulisiuose pakeitė intrigos, draugystė virto savanaudišku skaičiavimu, o muzikinė kova scenoje − karštligiška kova dėl išlikimo. Tik taip galima paaiškinti šeštadienio vakaro kulminaciją – šou pačių dalyvių sprendimu paliko vienas ryškiausių jo lyderių – marijampolietis Paulius.
„Žvaigždžių vartų“ dalyvis Paulius
„Žvaigždžių vartų“ dalyvis Paulius / TV3 nuotr.

Puikaus balso savininkas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentas bei būsimasis operos solistas vakar virto čigonų baronu ir kartu su ilgaplaukiu Eriku kovojo dėl auksiniame soste įsitaisiusios gražuolės čigonės Lauros širdies. Spalvingame scenos tabore tarp ugningai atliekamų šokių sukosi ir visi „Žvaigždžių vartų“ dalyviai, virtę romų tautybės atlikėjais.

Visą vakarą žiūrovų aistras kaitino temperamentingos dainos, o daugiausiai akių krypo į du meilės riterius. Jie Lauros ir žiūrovų širdis virpino garsiausiomis savo dainomis. Po kovos scenoje jų laukė provokacijos užkulisiuose – kuris iš jų čia pat, visai Lietuvai matant, išdrįstų pasipiršti žavingajai Laurai?

„Tik pasakyk kur ir kada – ir aš prisistatysiu su jaunikio kostiumu“, − tvirtai rėžė atvirai savo simpatijas Laurai demonstruojantis Erikas.

Tuo tarpu kuklus ir mažakalbis Paulius jausmus mieliau demonstravo scenoje − dainos žodžiais. Pasirinkti vieną iš dviejų lyderių Laurai buvo išties nelengvas uždavinys. Tačiau pasirinkti reikėjo ir ji ištarė Eriko vardą. O kovą dėl merginos širdies pralaimėjęs Paulius šou vedėjo Arūno Valinsko sprendimu turėjo išbandymą laikyti iki galo – kovoti ir dėl išlikimo projekte. Kitų dviejų kovotojų vardus ištarė komisijos pirmininkas Marijonas Mikutavičius − iškristi iš šou rizikavo naujokė Nora ir perlinės šypsenos savininkas, vestuvių muzikantas Airis. Jis surinko daugiausiai žiūrovų balsų ir dar kartą įsitikino, kad jie jam išties neabejingi. Tad laikyti savo kolegų ištikimybės egzamino liko vos į projektą įžengusi Nora bei publikos ir, kaip atrodė, pačių dalyvių numylėtinis Paulius. Tuo, kas nutiko vėliau, buvo sunku patikėti – vienas po kito artėdami prie mikrofono dalyviai išdavė nuo projekto pradžios jame dainuojantį Paulių ir pasirinko Norą.

„Jos balsas puikus ir ji čia dar tikrai nespėjo parodyti visko, ką gali“, − lyg susitarę kartojo „Žvaigždžių vartų“ dalyviai.

Tuo tarpu užkulisiuose netilo kalbos apie tai, kad išgelbėję Norą dalyviai labiau galvojo apie savo „kailį“ – išmesdami vieną projekto lyderių jie padidino savo šansus išbūti jame kuo ilgiau.

„Tai dalyvių sprendimas, aš negaliu komentuoti. Tačiau žiūrovai, kurie balsavo už Airį, yra akivaizdžiai susipykę su klausa“, − po dramatiškai pasibaigusio finalo sakė projektą palikęs Paulius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius