Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zvonkė iš vyro dovanų gavo 27 viskio butelius

Vasario 5-ąją Natalija Zvonkė šventė 27-ąjį gimtadienį. Originalumu žmoną nuolatos stebinantis Deivydas Zvonkus šįkart pranoko visus lūkesčius. Apie tai antradienio vakarą, 20.30 val., bus papasakota TV3 laidoje „3-ias butas”.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Natalijos ir Deivydo Zvonkų vedybinis gyvenimas nuolat aptariamas. Netyla ir nuomonės, neva ši santuoka – nenatūrali, fiktyvi. Lankydamasis „3-io buto“ Valentino dienos vakarėlyje D.Zvonkus nusijuoks: „Mes esame friktyvi pora.“

Iš tiesų jo su Natalija santykiai – lyg iš beprotiškų Quentino Tarantino filmų. Savaitgalį Deivydas tą darsyk patvirtino įteikdamas mylimai žmonai gimtadienio dovaną – dvidešimt septynis mėgstamo viskio butelius. Sukaktuvininkę dovana, švelniai tariant, pribloškė.

„Nesu iš tų, kurios emocingai nustemba, bet šįkart mano reakcija buvo išskirtinė“, – „3-io buto“ reporterei Jurgai Klimaitei-Riebling pasakojo Natalija.

Staigmenos sumanytojas D.Zvonkus vėliau smulkiai išklojo, ką pats išgyveno prekybos centre, kraudamasis pilną vežimėlį viskio, stebimas dešimčių jį atpažinusių žmonių akių...

„3-io buto“ filmavimo kameros buvo įsileistos ir į uždarą N.Zvonkės gimtadienio vakarėlį, šeštadienį vykusį sostinės klube „House of Music“. Beje, ten sukaktuvininkė su grupės YVA merginomis surengė patrakusį tikro garso koncertą ir jį pagardino pikantiškais striptizo elementais.

Šis išskirtinis reginys – jau antradienį 20.30 val. per TV3. Taip pat laidoje paaiškės, kuris „3-io buto“ šeimininkas „Linksminančiųjų aplinkybių“ taisyklėmis bus priklijuotas prie sienos, kokiomis aplinkybėmis Nomeda Marčėnaitė pasuktų į kairę, ar Marius Kiltinavičius rimtai įklimpo į meilės reikalus, kodėl vestuvių datos neskuba skelbti Saulius Skambinas ir su kuo iš „3-io buto“ vyrų į putų vonią pasiners Karina Krysko.

Karščiausi savaitės įvykiai „3-iame“ bute bus pranešti antradienį, vasario 9 dieną, 20.30 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius