Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: atlikėja Baiba Skurstenė ryžosi nosies operacijai

Baibai Skurstenei žavesio ir iki šiol netrūko, tačiau dabar portalo Žmonės.lt skaitytojai gali įsitikinti, kad dainininkė juo spinduliuoja dar stipriau.
Baiba Skurstenė prieš ir po nosies pertvaros korekcijos
Baiba Skurstenė prieš ir po nosies pertvaros korekcijos / Žmonės.lt nuotr.

Energingosios latvės Baibos išvaizdos pokyčius po nosies operacijos gerbėjai galėjo išvysti vėlyvą penktadienio vakarą Kauno bare „Mojo Lounge“. Jame šių dienų ir laiko patikrintais hitais atmosferą bare kaitino projektas „Tabami no djs“. Projekto sielai Viktorui Diawarai kompaniją palaikė ne kas kitas, o vokalistė Baiba Skurstenė. 

O portalui Žmonės.lt susisiekus su atlikėja ji paaiškino, kad tai ne plastinė nosies operacija, nes buvusioji nosytė jai nė kiek netrukdė, o tiesiog pertvaros korekcija dėl sveikatos sumetimų.

„Tai nėra plastinė operacija. Man tvarkė nosies pertvarą pirmiausiai dėl dainavimo ir kvėpavimo, o ne dėl to, kad aš norėjau pasikeisti savo nosį. Ši operacija yra gana nemaloni, nes pirmiausiai yra sulaužoma nosis, prieš operacija mano nosis nebuvo visai tiesi, chirurgams sudėjus ją atgal ji tapo šiek tiek lygesnė. Bet tai buvo tik sveikatos sumetimais“, – portalui Žmonės.lt pasakojo dainininkė.

Operacijai dainininkė ryžosi visai neseniai – sausio 21-ąją dieną. Baiba patikino, kad kol kas dar nenuslūgęs pooperacinis tinimas, tad tikrasis rezultatas pasimatys po gerų dviejų mėnesių.

 

Žmonės.lt skaitytojus kviečiame komentaruose įvertinti Baibos išvaizdos pokyčius!

Kaip jau rašėme, neseniai fotomenininkė Jurga Anusauskienė, padedant plastinės chirurgijos specialistams, atsikratė užkritusių akių vokų problemos.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstenė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstenė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius