Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Eglė Straleckaitė į baseiną nėrė pasipuošusi sambos suknele ir aukštakulniais

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje startavo vienas naujausių ir populiariausių televizijos šou pasaulyje „Šuolis“. Jo metu Lietuvos žvaigždės atliko šuolius nuo 3 metrų, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokšto bei tramplynų. Viena iš dvylikos dalyvių – šokėja Eglė Straleckaitė – nustebino ne tiek savo šuoliu, kiek savo kostiumu. Į baseiną Eglė nėrė vilkėdama sambos suknele ir avėdama aukštakulniais šokių bateliais.
Eglė Straleckaitė
Eglė Straleckaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Šuolis!“

Merginai teko šokti antrai – „Šuolį“ pradėjo Vitalijus Cololo, nušokęs nuo trijų metrų bokšto. Eglė šuoliui pasirinko penkių metrų bokštą.

„Egle, tu mane sužavėjai! Ir dar su bateliais!“, – pakerėta sakė teisėja Aušra Jurevičienė, prisipažinusi, kad jai irgi yra tekę šokti į baseiną su basutėmis. Ji merginai skyrė 7,5 balo.

Tiesa, kitų komisijos narių merginos pasirodymas ir apranga itin nesužavėjo – jie pagailėjo aukštų balų, o pasirinkimo šokti su suknele ir bateliais nelaikė pagirtinu.

„Jūs nuostabiai gražiai atrodote, todėl jums visai nereikia maskuotis po drabužiais. Plaukimas yra nuogalių sportas. Dėkoju jums už efektą, bet skiriu penkis su puse balo“, – kritiškai Eglę vertino K.Autukas.

Gero įvertinimo jai pagailėjo ir I.Barkauskas, skyręs šešetą. Tik A.Mickevičius šokėjos pasirodymą vertino aštuonetu, pasakęs, kad po prastų kitų komisijos narių vertinimo jam pasidarė jos gaila.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka

Dėl laimėtojo vardo pirmojoje „Šuolio“ laidoje be E.Straleckaitės dar varžėsi 11 dalyvių: laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkė Liveta Kazlauskienė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja Indrė  Burlinskaitė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pirmosios „Šuolio“ laidos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius