-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainuojantis sportininkas J.C.Edorhas nežada „kabinti“ „69 danguje“ merginų

Išvaizdus, sportiškas ir modeliu dirbantis afrikietis Jeanas Claude'as Edorhas po Naujųjų netrukus uždainuos duetu su seksualiųjų merginų grupe „69 danguje“. Tačiau kad ir kokios simpatiškos scenos partnerės bebūtų, Jeanas neketina užsiimti meilės paieškomis.
Jeanas Claude'as Edorhas
Jeanas Claude'as Edorhas / LNK nuotr.

„Jos labai gražios. Viena gražesnė už kitą“, – gyrė Jeanas. Vyriškis prisipažįsta, kad šiuo metu neturi širdies draugės. Spauda neseniai aprašė skaudžią Jeano meilės istoriją – jis į Lietuvą atvažiavo paskui gražuolę lietuvaitę, kuri netrukus jį paliko ir ištekėjo už sporto komentatoriaus Lino Kunigėlio.

„Tikrai nebandysiu „kabinti“ „69 danguje“ merginų. Visos jos turi antrąsias puses. Labai negražu atimti moterį iš kito vyro“, – kalbėjo sportininkas, prisimindamas savo karčią patirtį.

Kur pirmą kartą galėjo nuskambėti Jeano daina? „Ko gero Toge, mano tėvo namuose. Dėdė dainavo bažnyčios chore, todėl ir mane pamokė dainuoti. Afrikoje visi vaikai žaidžia futbolą, žaidžiau ir aš. Ko gero dėl to nepradėjau dainuoti, ėmiausi sportininko karjeros“, – sako J.C.Edorhas, būsimasis LNK „Žvaigždžių duetų“ dalyvis.

Meilės į Lietuvą atviliotas Jeanas dabar dirba treneriu sporto klube. Kažkada jis buvo perspektyvus bėgikas, dalyvavęs net Atlantos olimpiadoje. Tačiau Jeanui visada atrodė, kad jis gali dainuoti.

 „Bandžiausi pas muzikos prodiuserį Martyną Tylą. Jis pakvietė Sashą Song, padainavau. Jie išklausė, sakė, kad balsas geras“, – pasakojo J.C.Edorhas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius