Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis su Žvaguliu Naujuosius sutiks susipykę?

Kova teisme dėl pinigų tarp dainininkų Gyčio Paškevičiaus ir Žilvino Žvagulio atidedama kitiems metams.
G.Paškevičiui teks apsišarvuoti kantrybe – teisme reikalai juda iš lėto.
G.Paškevičiui teks apsišarvuoti kantrybe – teisme reikalai juda iš lėto. / Rolando Parafinavičiaus/„Scanpix“ nuotr.

Kaip jau rašė 15min.lt, atlikėjas G.Paškevičius siekia prisiteisti 50 tūkst. litų iš Žvagulių šeimos vadovaujamos bendrovės „Naktinis angaras“. Anot Gyčio, su juo nebuvo atsiskaityta pakartotinai išleidus albumą „20 dnei v Sankt-Peterburge – 2“. Taip pat Gytis skundžiasi negavęs atlyginimo už albume „Tikri vyrai. Geriausios vyrų dainos“ skambančius jo kūrinius.

Muzikos įrašų kompaniją „Zuzi records“ valdančiai bendrovei „Naktinis angaras“ vadovaujanti Ž.Žvagulio žmona Irena Starošaitė, praeitame posėdyje buvusi nepatenkinta žiniasklaidos dėmesiu, antradienį į teismą neatvyko. Žvagulių interesams atstovavo advokatė Kristina Čeredničenkaitė.

Tuo tarpu kita šalis šios dienos posėdyje nedalyvavo – be pateisinamos priežasties nepasirodė nei pats G.Paškevičius, nei jo atstovai.

Nesitaikys iš principo?

Parengiamojo posėdžio metu paaiškėjo, kad Žvagulių įmonės atstovai jau buvo susitikę su G.Paškevičiumi lapkričio 26 dieną. Tačiau pasimatymas nebuvo vaisingas.

„Naktinio angaro“ atstovai tąsyk mėgino Gytį įtikinti, jog skolos nėra, nes leidžiant albumus būta ne tik pelno, bet ir išlaidų. Savo ruožtu G.Paškevičiaus tai neįtikino.

Šiandien teisėja Alma Liuda Pilipaitienė šalims dar sykį primygtinai siūlė nesibylinėti, o pasinaudoti galimybe susitaikyti. „Dėsime visas pastangas. Jei tik bus galimybė – pasinaudosime“, – apie teismo siūlymą sakė Žvagulių advokatė K.Čeredničenkaitė.

Tačiau po posėdžio 15min.lt žurnalistui advokatė leido suprasti, kad susitaikymo galimybė kol kas yra neapčiuopiama, nes G.Paškevičiui patampyti Žvagulius po teismus gali būti „principo reikalas“.

Iki švenčių rinks įrodymus

Teisėja A.L.Pilipaitienė kitą teismo posėdį šaukia tik po Naujųjų, sausio 29 dieną. Tiesa, iki gruodžio 24 dienos „Naktinio angaro“ atstovai įpareigoti pateikti teismui ir ieškovui visus įrodymus, kurių iki šios dienos posėdžio jie nespėjo surinkti.

„Bus proga susitvarkyti dokumentus“, – pastebėjo teisėja, klausydamasi advokatės kalbų, kaip sunku greitai surinkti painiai vestos apskaitos medžiagą.

Iš sąskaitų ir kitų dokumentų turėtų paaiškėti, kiek kainavo pasamdyti dizainerius, choreografus ir būrį kitų specialistų, kurių paslaugų reikia norint išleisti albumus. Žvagulių tikslas – įrodyti, jog apskaičiavus visas būtinas išlaidas, pelno neliko tiek daug, kad galima būtų išmokėti G.Paškevičiui jo reikalaujamus 50 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius