Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Gilytė: „Suprantu, kad banga, ant kurios esu, kaip pakilo, taip ir nusileis...“

Agnė Gilytė (31) žino: dabar ji – ant bangos. Kone kultine tapusios stiliaus patarimų knygos „Spintologija“ tiražas knygynuose jau baigia išnykti, o ja besivadovaujančios moterys be gailesčio meta iš drabužinių seną chlamą. Tačiau populiarioji stilistė nežada sustoti.
Agnė Gilytė
Agnė Gilytė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Vėlyvą rudenį pasirodys paaugliams skirta knyga, taip pat apsipirkti padėsiantis darbo kalendorius. Stiliumi, mada ir tvarka spintose besidominčios moterys plūsta ir į Agnės vedamus seminarus, asmenines konsultacijas.

„Prasidėjo mano laikas, kurį noriu susiurbti maksimaliai. Juk nesu naivuolė, suvokiu, kad banga, ant kurios esu, kaip pakilo, taip ir nusileis. Todėl varau dabar daugiau, nei paprastai dirbčiau ir galėčiau sau leisti.“ 

Agnė juokiasi, kad jai, miestietei, pratusiai pliurpti neužsičiaupiant, bendravimas su tiek skirtingų moterų, problemų nekelia. Tačiau prisipažįsta, kad į draugystes su klientėmis nesileidžia. Kalba su jomis atvirai, bet – konfidencialiai.

„Pamačiusi vakarėlyje žavingai atrodančią damą, niekada nepasakysiu, kad tai mudvi šį drabužių ir aksesuarų derinį pasirinkome. Visi turi manyti, kad ji viską padarė pati.“ 

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius