-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga ir Aistė Šlapokaitė: „Tikime, kad susijungę būsime labai stipri šeima“

Daugiau kaip metus trunkanti verslininko, krepšinio mecenato Antano Guogos (39) ir Aistės Šlapokaitės (32) meilė atlaikė visus išbandymus, o kovo pabaigoje, švenčiant merginos gimtadienį, buvo sutvirtinta gražiomis sužadėtuvėmis.
Aistė Šlapokaitė ir Antanas Guoga
Aistė Šlapokaitė ir Antanas Guoga / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Paprašiau Aistės tėvų, kad išleistų ją už manęs, ir jie sutiko. Tikiu, kad susijungę būsime labai stipri šeima“, – prisipažįsta vyras, paprastai mieliau kalbantis apie sportą ir verslą nei apie jausmus moteriai. Bet dėl mylimosios jis pasiryžęs daugeliui gyvenimo pokyčių.

Juk ši mergina iš kitų išsiskyrė dar ir tuo, kad atmetė jo siūlymą. „Aš tikrai nesu tobulas, bet ji... Ji – ideali“, – savo jausmus Aistei Antanas vyriškai sudeda į keletą trumpų, bet labai nuoširdžių žodžių. Jis neslepia, kad gyvenime pažinojo daug moterų, padarė daug klaidų, tačiau Aistė, sako, atleidusi visas praeities nuodėmes.

„Viduje Antanas iš tiesų yra labai geras – sąžiningas, garbingas, prisiimantis atsakomybę už savo veiksmus. O dabar jis stengiasi būti dar geresnis žmogus, dar geresnis vyras...“ – gražių žodžių sužadėtiniui negaili ir Aistė.

Dabar būti kartu jiems tiesiog gera, vyrauja visiška harmonija, nekliūva nė mažiausia smulkmena.  „Ji – ne iš tų merginų, kurios nori nuolat vaikščioti po parduotuves ir pirkti kažką brangaus: jeigu ir tempia mane į parduotuvę, tai tik tam, kad man nupirktume ką nors naujo... Ji – paprastas žmogus, su kuriuo labai gera“, – sako Antanas.

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius