Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivis ir Renata Voitechovskaja dalyvaus šokių projekte (papildyta 13.55 val.)

„Gyvenime stengiuosi jei ne viską, tai daug ką išbandyti. Būsiu atviras, „Chorų karuose“ jaučiausi lyg savo rogėse, o kaip bus su šokiais, nežinau, bet ar todėl reikėtų jų atsisakyti?“ – žurnalui „Žmonės“ teigė TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvauti sutikęs dainininkas Devidas Norvilas-Deivis (30).
Deivis ir Renata Voitechovskaja
Deivis ir Renata Voitechovskaja / Mariaus Žičiaus nuotrauka

Prieš žiūrovų teismą kaip šokėja, panašu, stos ir Deivio mylimoji Renata Voitechovskaja (31), auginanti metų sūnelį Emilį.

(Papildyta 13.55 val.) Renata ir Deivis šoks atskirai ir projekte dalyvaus kaip konkurentai.

„Būtinai konkuruosime. Namuose – jokių šeimyninių dalykų, bus tik sportinis interesas laimėti“, – juokėsi antradienį į pirmąją repeticiją užsukęs Deivis.

Pasak D.Norvilo, dalyvauti šokių projekte buvo Renatos idėja.

Kadangi likau vienas iš nedaugelio dar nepašokusių Lietuvoje, tai galbūt atėjo mano eilė pasibandyti. Man kraupu darosi vien pagalvojus apie kokią nors ča ča ča ar kokią rumbą...

„Renata labiau šito norėjo. Kad ji šoks buvo aišku, tik neaišku, kur. Ji sako: „Einu aš, eik ir tu“. Sutikau, kad būtų apie ką namuose kalbėti... Ilgai dvejojau. Nepasakyčiau, kad šokiai – mano sfera, esu su tuo šiek tiek susidūręs operetėse, miuzikluose, bet šiaip gyvenime šokti nelabai mėgstu“, – portalui 15min.lt prisipažino Deivis.

Dainininkas patikino, kad jis visada laikėsi nuostatos, kad profesionalai turi dirbti savo darbą ir nelįsti į menkai pažįstamas sritis, tačiau šįkart jam teko nusižengti principams.

„Kadangi likau vienas iš nedaugelio dar nepašokusių Lietuvoje, tai galbūt atėjo mano eilė pasibandyti. Man kraupu darosi vien pagalvojus apie kokią nors ča ča ča ar kokią rumbą... Kaip man seksis – visiškai neįsivaizduoju“, – su nerimu balse kalbėjo Deivis.

Vyro teigimu, kol mama ir tėtis dalyvaus repeticijose, mažuoju Emiliu rūpinsis Renatos mama arba auklė, kurią pora ketina pasamdyti. „Galų gale sūnų laisvai galėsiu pasiimti į repeticijas“, – vylėsi Deivis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius