-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas-André Canuelis: „Tuoktis nusprendėme gražiausių jausmų pagauti...“

Dainininkės, verslininkės Gintarės Karaliūnaitės (35) ir kanadiečio Marco-André Canuelio (31) vestuvės daugeliui buvo netikėtos: jie susipažino prieš keturis mėnesius, gegužę tapo sužadėtiniais, o liepos 9-ąją – sutuoktiniais.
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas-André Canuelis
Gintarė Karaliūnaitė ir Marcas-André Canuelis / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Vaikštome visur susikabinę, laimingi. Savijauta dabar tokia, kad galėčiau griūti ir kokį mėnesį miegoti visiškai ramiai. Va, toks tas jausmas. Gal todėl, kad nusprendėme šitą žingsnį žengti pačiame emocijų pike, o ne po varginančių svarstymų, ne po ilgos draugystės ar nėštumo verčiami. Žodžiu, nepriėję to etapo, kai jau sako: arba tuokiamės, arba skiriamės. Nusprendėme patys, niekieno neverčiami ir pačių gražiausių jausmų pagauti“, – išskirtiniame interviu žurnalui „Žmonės“ sakė nuotaka, po vestuvių pasirinkusi vyro pavardę Canuel.

Gintarė ir Marcas-André prieš keturis mėnesius susipažino viename Kauno bare. „Nebuvo tai meilė iš pirmo žvilgsnio, – tvirtina dainininkė. – Nebuvo ta aistra, kuri paima ir nuneša galvą. Pirmiausia vienas kitą gerai pažinome, labai daug kalbėjomės. O paskui mes sušokome tango... Aš seniai norėjau išmokti šito šokio, bet niekada neturėjau partnerio. Kai su Marcu išsišnekėjome, kad jis šoka, paprašiau parodyti, kaip reikia šokti tango. Turbūt būtent tada kažką daugiau ir pajutome vienas kitam, bet abu išsigandome: „Stop stop stop! Kas čia dabar?..“ Visada sakydavau, kad nebūsiu kaip tos šokių projektų dalyvės, kurios išsilydo šokėjų glėbiuose...“

Išskirtinis interviu ir vestuvių akimirkos – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius