Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: „Jeigu norėsiu būti matoma, aš tokia būsiu“

Buvusi scenos diva Goda Alijeva (28) pripažįsta, dabar jos gyvenimas visai nepopuliarus – jokių skandalų ir intrigų. Tik vaikai, vyras, buitis. Tačiau dviejų vaikų Tėjos (4) ir Amilio (1) mama, krepšininko Rolando Alijevo žmona tikina, kad laikrodžio atsukti į tuos auksinės karjeros laikus, kai trumpu pūstu sijonėliu staipėsi scenoje, – nenorėtų.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Kas aš tada buvau? Ką veikiau? Ką vertingo tada išgyvenau? Kai atsigręžiu atgal, toks jausmas apima, kad ne aš ten buvau.“ Šešeri santuokos metai, sako Goda, davė jai suvokimą, kad jokia karjera nesuteikia tokios laimės ir pilnatvės kaip šeima. Vis dėlto jauna mama įsitikinusi – jos traukinys dar nenuvažiavo. „Neskubėkite manęs nurašyti!“ – tarsi primena.

Goda pripažįsta – dabar ji jaučiasi brandesnė ir atsakingesnė. Žino, kad vaikams paaugus tikrai neužteks vien sėdėti namuose. Ir jei tik norėtų būti matoma, tokia būtų ir tikrai rastų sau vietą pramogų pasaulyje.

„Nesu pilka pelytė ar naujokė, kuriai reikėtų prasimušti šou versle. Mano amžius dabar man yra tik pliusas. O mano prekinė išvaizda, – juokiasi, – net ir gimus dviem vaikams beveik nepakito.“

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius