-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ineta Stasiulytė: „Moterys turi daugybę galių, apie kurias vyriškėdamos tiesiog pamiršo...“

Maždaug metų prireikė aktorei Inetai Stasiulytei (34), kad suprastų, išmoktų ir iš tikrųjų pradėtų gyventi kitaip – moteriškai. „Moteriškas savybes aš nusprendžiau puoselėti savyje dėl kelių priežasčių: dėl savo pačios sveikatos, dėl gerovės savo šeimoje, tam, kad viskas gyvenime vyktų sklandžiau ir lengviau“, – atvirame pokalbyje žurnalui „Žmonės“ prisipažino moteris.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Tikrai niekas negriuvo šeimoje, užtikrino Ineta paklausta, kodėl prireikė mokytis moteriškumo ir stengtis dėl vyro.

„Deividas man – vienintelis ir pats geriausias pasaulio vyras. Man geresnių nėra. Tiesiog aš turiu dar ir savo pasaulį, norą tobulėti ir kasdien sužinoti ką nors naujo, įdomaus, pakylėjančio virš žemės. Nes mes, moterys, turime skrajoti...“ – paaiškina. Moteriškumo prigimties paieškos ją atvedė į „Moteriškumo meno akademiją“, kurių esmė – gyventi pagal savo prigimtį, nes dauguma moterų gyvena vyriškai.

„Vienas iš pagrindinių ženklų, rodančių, kad moteris vyriškėja, –  begalinis noras uždirbti kuo daugiau. O dabar lengva ranka galiu atsisakyti kokio nors darbo vien tam, kad pagaminčiau pietus namiškiams. Kai Deividas grįžta, pasitinku jį, pabučiuoju, žiūriu, koks jis gražus vaikšto po namus, domiuosi, kaip jam sekėsi... Nuo to jis tiesiog kaifuoja.“

Ineta įsitikinusi, kad moterys turi daugybę galių, apie kurias vyriškėdamos tiesiog pamiršo. „Kai pradedi atvirsti į moterį, prasideda ir natūralūs pokyčiai, keičiasi poreikiai: pavyzdžiui, nustoti gerti kontraceptikus, imti vilkėti sukneles, sijonus, vaikščioti lėtai, mėgautis gyvenimu...“ – tikina Ineta, per šiuos metus iš aršios kovotojos už vietą po saule tapusi tiesiog laiminga moterimi.

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“.

Inetos Stasiulytės fotosesijos užkulisiai – vaizdo klipe:

VIDEO: Inetos Stasiulytės fotosesija žurnalui "Žmonės"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius