Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingeborga Dapkūnaitė: ir vėl – režisierius?! (papildyta birželio 3 d.)

Vėlyvą praėjusių metų rudenį pasklido žinia, kad Ingeborga Dapkūnaitė išsiskyrė su antruoju vyru Simonu Stokesu. Kalbama, kad skyrybos neva praėjo ramiai, Simonas liko gyventi Londone, o Ingeborga grįžo į Maskvą.
Ingeborga Dapkūnaitė
Ingeborga Dapkūnaitė / Gedmanto Kropio nuotrauka

2010-ųjų sausį Rusijos spauda sproginėjo nuo naujo Ingeborgos gyvenimo posūkio – į dienos šviesą išlindo lietuvių aktorės ir garsaus serbų režisieriaus Emiro Kusturicos (55) romanas. Žiniasklaida tikino, neva jų meilė skaičiuoja jau ne pirmus metus. Gal slaptas romanas ir būtų likęs slaptu, bet, esą, apie jį sužinojo Emiro žmona Maja. Kalbama, ji taip įniršusi, kad netgi padavusi dokumentus skyryboms. „Kol kas tik girdėjau tokias kalbas“, – rusų žurnalistai cituoja Emiro Kusturicos brolį ir kino verslo partnerį Naną Kusturicą.

Vienu metu rusų interneto portaluose pasirodė pranešimų, esą Kusturica jau spėjo pasipiršti lietuvei ir pora planuoja vestuves.

Tuo tarpu nei Ingeborga, nei Emiras viešai savo santykių nekomentuoja. Klausimus apie bendrą ateitį ir jausmus nuleidžia juokais ir itin mėgsta pabrėžti, jog juos vienija bendras darbas ir tvirta draugystė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius