-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Katažina ir Deivydas Zvonkai žurnalui „Žmonės“pravėrė prabangaus vestuvių pokylio duris

Po trejų metų draugystės praėjusį savaitgalį už kompozitoriaus Deivydo Zvonkaus (36) ištekėjusi dainininkė Katažina Nemycko (34) džiaugiasi, kad jiems pavyko surengti šventę, apie kokią ir svajojo.
Katažina ir Deivydas Zvonkai
Katažina ir Deivydas Zvonkai / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

„Visada norėjau, kad mano vestuvės būtų ypatingos, išskirtinės, gražios, bet ne pompastiškos ar prabangios. Norėjosi, kad prabangoje būtų matyti paprastumas, o paprastume – prabanga. Manau, mums tai pavyko“, – interviu žurnalui „Žmonės“ džiaugsmo neslėpė ponia Zvonkuviene tapusi dainininkė.

Vestuvėse dalyvavo apie pusantro šimto žmonių. Deivydas juokėsi, kad pirminiame variante buvo įrašyti vos dvidešimt penki vardai, bet svečių sąrašas greitai pailgėjo. „Suskaičiavome, kiek žmonių įsižeis, jei nebus pakviesti, ir štai – sąrašas. O jau kiek jame žmonių – šimtas ar pusantro šimto, nedidelis skirtumas“, – paprastai vyriškai į reikalą žvelgia jaunikis.

Visi šventės dalyviai – labai skirtingi: įvairių kultūrų, charakterių, profesijų. Katažina prisipažįsta apie vestuves dviese taip pat mąsčiusi, bet tik iki tos dienos, kai Deivydas jai pasipiršo. „Kai pradėjome svarstyti apie vestuves, abu supratome: juk turime tiek daug artimų žmonių – kodėl turėtume nuo jų slėptis? – susimąsto Katažina. – Žinau, kiekvienas vis tiek norėtų ateiti pasveikinti, pabučiuoti, apkabinti, pusės metų turbūt prireiktų, kol visus šimtą penkiasdešimt priimtume.“

Jaunieji neišduoda, kiek kainavo pusmetį planuota nuostabi vestuvių šventė, bet prisipažįsta, kad nemažai. „Labai nemažai, bet nė vieno cento negaila – žinojome, dėl ko mes tai darome.“

Gražiausios šventės akimirkos – naujausiame žurnale „Žmonės“

O jei dar nematėte Žmonės.lt Zvonkų vestuvių fotogalerijų – jos čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius