Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina ir Tadas Rimgailos: „Turbūt dėl sambos ji už manęs ir ištekėjo...“

Prieš trejus metus Tado Rimgailos (30) ir Liucinos (26) meilės romanas įsiplieskė kartu su televizijos projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, kuriame Tadas šoko, šlove. Pramogų pasaulio povandenines sroves abiem teko atlaikyti tarsi šaltą dušą, bet jie ištvėrė – ir birželį minės jau antrąsias savo vestuvių metines.
Liucina ir Tadas Rimgailos
Liucina ir Tadas Rimgailos / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Ar kas nors pasikeitė per tuos metus? Liucina įkūrė kepyklėlę „Liu Patty“, kaip alternatyvą savo vestuvių organizavimo verslui, ir jau užsitarnavo „keksiukų karalienės“ titulą. Tadas dabar profesionalus renginių vedėjas – jis daugiausia dirba savaitgaliais. Abu kikena, kad nelabai ir susitinka, o vasara apskritai yra puikus metas pailsėti vienam nuo kito.

Tikrai nesame tie, kurie sėdi ir glostosi.

„Kartais atrodo, kad mes esame kartu, bet netrukdome vienas kitam gyventi savo gyvenimo. Tiesiog keliaujame kiekvienas savo lygiagrete. Bet susitikus būna gera“, – sako Liucina ir patikina, kad saldi pora jie atrodo tik iš išorės. „Tikrai nesame tie, kurie sėdi ir glostosi.“

Tokiu šeimyniniu tandemu patenkintas ir Tadas. Juk tobula pora ir turi papildyti vienas kitą. Antra vertus, sako, gyvenime turi būti ir druskos. O kaip romantika? „Būna, ir pašokame. Arba jis man pašoka: vos išgirsta muziką, kuri įkvepia, ir pradeda suktis...“ – juokiasi Liucina.

„Pamenu vieną sekmadienio rytą, kai dar gyvenau Klaipėdoje, o ji pas mane atvažiuodavo. Užleidau sambą, ėmiau šokti vienomis glaudėmis... Jai tai labai patiko. Galvoju, turbūt dėl tos nuogos sambos ji mane ir įsimylėjo“, – dabar svarsto Tadas. 

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius