Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antioksidantas

Visos temos
Antioksidantas Gamintojo nuotr./Chemijos laboratorijoje

Antioksidantas – maisto priedai, kurie pailgina maisto produktų vartojimo laiką, apsaugodamos nuo oksidacijos. Antioksidantai taip pat pagerina maisto produktų skonį ir išvaizdą. Jie įsiterpia į autooksidacines reakcijas, sudaro patvarius junginius su maisto medžiagomis ir neleidžia toliau oksiduotis maisto produktui.

Laboratorija

Mokslininkas N.Čėnas – kodėl svarbu tirti kseniobiotikus ir kodėl reikia skeptiškai žiūrėti į antioksidantų papildus

Moteris

Norite atitolinti senatvę? Štai ką turėtumėte valgyti, o ko atsisakyti

Moteris valgo salotas

8 žalumynai ir salotos, kurių turėtume valgyti kasdien

Moliūgų latė

Ne tik skanu, bet ir naudinga sveikatai – 8 moliūgų privalumai

Vėžio ląstelės

Vitaminai gali skatinti vėžį plėstis: perspėja, kad nenuodingų medžiagų žmogui nėra

Kosmetologė-trenerė Ingrida Česevičienė
Reklama

Šviežio derliaus kosmetika: prabangios vaišės odai

Antioksidantai
Reklama

Astaksantinas – stipriausias šiuo metu žinomas antioksidantas: kokia jo nauda odai

Kosmetologinė procedūra

Gelbėjimosi ratas nuo oksidacinio streso ir ankstyvo senėjimo

Daržovės

Mažai žinomas antioksidantas kvercetinas: kodėl jis svarbus artėjant rudeniui

Užsisakykite 15min naujienlaiškius