Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konditerija

Visos temos
Konditerija „Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kepiniai

Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai, kiaušiniai, mielės, krakmolas, kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.

Keksas

15 kvapnių keksų receptų šaltiems žiemos vakarams

Pyragų, tortų ir pyragėlių kūrėja Daiva Aleknavičienė

Įspūdingi Daivos tortai gimsta mažoje namų virtuvėje – tokių pliušinių meškučių niekas kitas nepagamina

Šokoladinis „Napoleonas“

Fantastiška „Aurimėlio virtuvės“ improvizacija: šokoladinis „Napoleonas“

Sūrio pyragas su obuoliais

Burnoje tirpstantis sūrio pyragas su obuoliais

Projekto „Žingsniai 2023“ dalyvė Edita Paldavičiūtė

Edita didelę dalį savo gyvenimo leido tiesiog namuose. Bet šiandien jos gyvenimas kitoks

Šokoladinė cukinijų duona

Desertui – dvigubai šokoladinė cukinijų duona. Valgytojai daržovių neras nė su žiburiu

Įvairių uogų želė

Gaivūs desertai su vaisiais ir uogom: nuo želė indeliuose iki tortų su putėsiais

Štramberko įdomybės

Keliaujate automobiliu? Aplankykite Štramberką, kur kepamos „ausys“, o šalia – mašinų mėgėjų rojus

Užsisakykite 15min naujienlaiškius