Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sriuba

Visos temos
Sriuba Recepto autoriaus nuotr./Balta žuvienė su pievagrybiais ir šafranu

Sriuba – skystas patiekalas, ruošiamas šiltas arba šaltas.

 

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?

Kreminė bulvių, porų ir pastarnokų sriuba

Kreminė porų-bulvių sriuba su šonine ir kopūstų traškučiais

Ramenas
Reklama

Iš Azijos kilęs ramenas užburia turtingu skoniu: kaip atskirti gerą nuo apsimetėlio?

Jautienos sriuba

Jautienos sriuba: paruošite lengvai ir greitai!

Supilinas arba „Sriubos miestelis“ – kvartalas Tartu

Pėsčiomis po Žirnių ir Bulvių gatves: turistus kviečia Estijoje įsikūręs „Sriubos miestelis“

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Tailandietiška krevečių sriuba

Savaitgalio planams: ne sriuba, o krevečių fiesta lėkštėje

Tiršta mėsiška sriuba

Tiršta veršienos sriuba – sotiems pietums

Lašišų sriuba su kaparėliais

Lašišų sriuba su kaparėliais pradžiugins išraiškingu skoniu

Užsisakykite 15min naujienlaiškius