Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svogūnai

Visos temos
Svogūnai Svogūnai

Svogūnai – daržovė. Kulinarijoje svogūnas naudojamas virtas, keptas, troškintas, ruošiant įvairius patiekalus, kaip prieskoninė daržovė, rečiau kaip viena pagrindinių patiekalo dalių.

Sumuštinis

Pusryčių malonumui: sumuštinis su žirnių ir avokadų užtepėle

Vegetariškas šašlykas (asociatyvinė nuotr.)

Vegetariškas šašlykas: tokio dar tikrai neragavote!

Parduotuvė

Prieš Velykas – pasirinkti svogūnų lukštų į parduotuvę: lietuvių apsukrumui ribų nėra

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Britų karališkoji šeima

4 maisto produktai, kurių niekada nevalgo britų karališkoji šeima

Mikrobangų krosnelė

5 dalykai, kurių nežinojote, kad galite padaryti su mikrobangų krosnele

Lašišos salotos

Tobulas pasiūlymas vakarienei: paprastos ir skanios lašišos salotos

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnu padažu

Lėtai kepta kiaulienos sprandinė su svogūnų padažu: jūs tikrai neatsispirsite šiam skoniui

Užsisakykite 15min naujienlaiškius