Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtiniai

Visos temos
Virtiniai Fotolia nuotr./Virtinukai su rikota ir šalavijų padažu

Virtiniai  – tradicinis Rytų Europos šalių (Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Lenkijos, Lietuvos) patiekalas. Panašūs į koldūnus ir raviolius.

Darija Bertašienė

Nostalgiški močiutės Darijos virtinukai su baravykais: tobulas Kūčių patiekalas

Virtinių lipdymas

Skanūs ir nebrangūs virtinukai su bulvių įdaru. Gaminkit daugiau ir šaldykit!

Virtinukai su mėlynėmis

Verdame šaltanosius: 5 patarimai, kad tikrai pavyktų, ir klasikinis receptas

Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: veganiškoms Velykoms – virtinukai ir šokoladiniai keksiukai

Bulviniai blyneliai

Sniego jaukiamam, bet šventiškam savaitgaliui – 3 nostalgiški lietuviški patiekalai

Virtinukai su bulvių-moliūgų įdaru

Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų

Virtinukai su rikota ir šalavijų padažu

10 nuostabių patiekalų su švelniąja rikota: nuo virtinukų iki apkepo

Daivos Žiupsnienės siūlomi virtiniai

15 metų veikianti kavinė Kėdainių rajone siūlo 18 rūšių virtinių: vieni keistesnių – su tarkuotom bulvėm

Užsisakykite 15min naujienlaiškius