-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vištiena

Visos temos
Vištiena Keptas viščiukas

Vištiena – vištos mėsa. Vištienoje yra daug baltymų – iki 10 proc. daugiau nei kiaulienoje – ir mažai riebalų – net iki 40 proc. mažiau negu kiaulienoje. Vištiena turi daugiau raumeninio audinio (baltymų), žmogaus organizmui būtinų nepakeičiamų aminorūgščių. Aminorūgščių kiekiu vištiena prilygsta jautienai.

Sušilus orams į gamtą vilioja iškylų pintinė

Kosminio gardumo sumuštiniai tiks ir saulėtai iškylai, ir užkandžiams namuose

Asmeninis treneris R.Norvaišas / Mityba sportuojant (asociatyvinė nuotr.)

Ką valgyti sportuojant? Asmeninis treneris išsklaidė net keletą mitų

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas: karališkas skonis

Vištienos drebučiai

Vištienos drebučiai: Velykų stalo skanėstas

Vištiena su parmezano plutele

Vištiena su parmezano plutele ir vasabi pomidorų padažu

Vištiena ir „Vilvi Memel“ sūriais įdarytos cukinijos
Reklama

Cukinijos gali būti tokios skanios, kad bus vertos net šventinio stalo: receptas, kurį kartosite

Įdaryta vištienos krūtinėlė
Reklama

Tokios vištienos krūtinėlės dar nevalgėte: vienas ingredientas tobulumui – ir pietums, ir šventiniam stalui

Shutterstock.com nuotraukų koliažas

3 receptai, kuriuose kola – nepakeičiamas ingredientas: nuo kolos pyrago iki sparnelių

Vištienos šlaunelės

Aromatingas vištienos, žolelių ir salierų troškinys su migdolais

Užsisakykite 15min naujienlaiškius