-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 09

2008-ųjų „Celtics“ nariai atvirai prakalbo apie skaudžią Ray Alleno išdavystę

2008 metais NBA čempionais tapo „Boston Celtics“, kurios pagrindą sudarė tokie žaidėjai Rajonas Rondo, Ray Allenas, Paulas Pierce'as, Kevinas Garnettas, Glenas Davisas bei Kendrickas Perkinsas. Visi šie minėtieji krepšininkai (išskyrus R.Alleną) praėjusią naktį susėdo atviram pokalbiui, kuriame dar kartą prisiminė savo buvusio kolegos išdavystę 2012-aisiais.
Ray Allenas, Kevinas Garnettas ir Paulas Pierce\'as
Ray Allenas, Kevinas Garnettas ir Paulas Pierce\'as / „Scanpix“/AP nuotr.

TNT laidoje „Area 21“ apie buvusius „Celtics“ laikus susirinko pakalbėti K.Garnettas, P.Pierce'as, R.Rondo, K.Perkinsas ir G.Davisas. Šie krepšininkai kitais metais švęs savo iškovoto titulo dešimtmetį, o šiame pokalbyje atskleidė priežastis, kodėl į šventę nebus pakviestas R.Allenas.

„Jo poelgis nebuvo pats svarbiausias. Man labiau nepatiko tai, kaip jis baigė savo karjerą Bostone, – savo nuomonę dėstė K.Perkinsas. – Mes buvome lyg šeima, o jis niekam nesakęs persikėlė į didžiausio mūsų varžovo gretas.“

„Mane labai nuvylė, kaip viskas baigėsi Bostone, – teigė P.Pierce'as. – Maniau, kad esame broliai. Jeigu komandą būčiau palikęs aš, tai tikrai būčiau visus pasikvietęs ir jiems pranešęs savo sprendimą, tačiau Ray nepadarė nieko panašaus.“

2012 metais „Celtics“ po septynių rungtynių serijos pralaimėjo „Heat“ ekipai NBA atkrintamosiose varžybose, o vos po mėnesio R.Allenas iš Bostono persikėlė į Majamį.

Jis tapo labai svarbia „Heat“ ekipos dalimi, kuri su juo 2013-aisiais tapo NBA čempione.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ray Allenas ir Erikas Spoelstra
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ray Allenas ir Erikas Spoelstra

„Ray'aus situacija labai kebli, – atskleidė KG. – Kalbėdami apie mūsų titulo dešimtmečio šventę mes galvojome apie tuos krepšininkus, kurie buvo ištikimi. Man atrodė, kad persikėlęs į Majamį R.Allenas tiesiog atvertė kitą karjeros puslapį savo karjeroje ir dėl praeities nesirūpino.

Jis siekė iškovoti dar vieną žiedą ir jam pavyko.“

K.Garnettas taip pat teigė, kad šį karo kirvį tarp dviejų pusių turi užkasti pats R.Allenas, nes jo poelgis „Celtics“ žaidėjams iki šiol yra skaudus.

„Jam reikėjo tiesiog su mumis pasikalbėti, – apgailestavo P.Pierce'as. – Nežinau, koks jo santykis buvo su Docu Riversu, bet žinau, jog jis rūpinosi savo vaidmeniu komandoje, nes vis daugiau minučių gavo Avery Bradley.

Bet Majamis? Mes nekentėme šios komandos. Tai buvo mūsų amžini priešai. LeBronas bei kiti. Gaila, kad neturėjome progos pasišnekučiuoti, o Ray'aus nemačiau jau labai daug metų.“

Nuo 2008 metų „Celtics“ triumfo Bostono komanda stipriai pasikeitė, o iš TNT laidoje dalyvavusių žaidėjų vis dar rungtyniauja tik R.Rondo. Šiuo metu jis turi sutartį su „Bulls“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius