-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 21

Antrasis Kevino Duranto sugrįžimas į Oklahomą virto nusivylimu

Praėjusią naktį įvyko dar viena principinė varžovų dvikova tarp „Oklahoma City Thunder“ bei „Golden State Warriors“. Daugelis tikėjosi dar vieno įtampos kupino mūšio, tačiau šį kartą akistata sulaukė mažiau dėmesio, reklamos bei laukimo, nes dėl traumos Oklahomoje nežaidė Kevinas Durantas.
JaVale'as McGee, Kevinas Durantas ir Stephenas Curry
JaVale'as McGee, Kevinas Durantas ir Stephenas Curry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atmosfera prie arenos nesiskyrė nuo įprastų rungtynių, o viduje buvo ramu. Tribūnose buvo galima pamatyti kelis plakatus, kurie ragina K.Durantą greičiau pasveikti, tačiau tiek neigiamų linkėjimų „Warriors“ krepšininkams, kaip pirmose rungtynėse Oklahomoje, jau nebuvo.

Buvo ir gerbėjas, kuris vilkėjo keksiuko kostiumą ir šį kartą buvo su ramentais, simbolizuodamas K.Duranto traumą, tačiau niekam nerūpėjo.

Nebuvo jokių skanduočių, skirtų K.Durantui, tik keli kartai, kai susirinkę žiūrovai nušvilpdavo kamuolį palietusį Draymondą Greeną.

Rezultatas nenustebino, nes Russello Westbrooko pastangų neužteko jau ketvirtąjį kartą šį sezoną. „Thunder“ krito rezultatu 95:111, tačiau jis neatspindi to, kad Oklahomos ekipa visiškai neprilygo „Warriors“.

Žinoma, likus 5,3 sekundėms iki didžiosios pertraukos aikštėje kilo susistumdymas, tačiau žaidėjai buvo greitai išsklaidyti, o net keturi krepšininkai gavo technines pražangas.

Po pertraukos R.Westbrookas dar bandė mažinti skirtumą, tačiau tuomet „Warriors“ laimėjo atkarpą 19:5, o „Thunder“ turėjo šansą laimėti nebent bet kokį kitą karą aikštėje, kuris nesusijęs su krepšiniu.

Žinoma, „Thunder“ savo komandoje nebeturi K.Duranto, tačiau tai sunkiai paaiškina jos pasirodymą pirmadienio rungtynėse. Tai buvo puikus šansas Oklahomos komandai sužaisti gerą mačą ir pakovoti dėl pergalės, tačiau taip nenutiko. S.Curry ir K.Thompsonas sumetė 57 taškus ir pataikė 14 tritaškių, o R.Westbrookas susitikimą baigė pataikęs vos 4 metimus iš 16 (15 taškų).

Net ir „Thunder“ rūbinėje po tokio skaudaus pralaimėjimo buvo ramu. R.Westbrookas ir Victoras Oladipo linksmai šnekučiavosi, o tai tikrai nepriminė tos itin prastos atmosferos, kuri juos lydėjo po pirmųjų trijų pralaimėjimų „Warriors“.

„Mes patyrėme vieną pralaimėjimą, – kalbėjo V.Oladipo. – Kartais laimi, o kartais pralaimi. Tikimės su šia komanda dar susitikti vėliau. Pažiūrėsime pakartojimą ir pasimokysime iš savo klaidų.“

„Tai buvo viena iš tų naktų, – pasakojo R.Westbrookas. – Mūsų metimai nekrito, o jie pataikė puikiai. Padarėme ir klaidų gynyboje, tačiau viskas bus gerai.“

„Thunder“ pastarąsias kelias savaites buvo „ant bangos“, iškovojo penkias pergales paeiliui ir žaidė puikų krepšinį. Tačiau pirmadienį Oklahomos krepšininkai nuvylė – jie patys iš savęs tikrai tikėjosi daugiau.

„Thunder“ gali kalbėti apie tai, jog jokios priešpriešos su „Warriors“ nėra, tačiau jie niekuomet nesuranda savo žaidimo būtent prieš Ouklando ekipą.

Žinoma, krepšininkai bandė kautis, tačiau aikštėje viena komanda buvo visa galva viršesnė, konstatavo ESPN.

VIDEO: S.Curry ir R.Westbrooko apsistumdymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius