Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 03

Atviras Kyle'o Lowry laiškas Torontui: „Lieku, nes čia – mano namai“

„Toronto Raptors“ lyderis bei įžaidėjas Kyle'as Lowry praėjusią naktį nusprendė likti klube, kuriame rungtyniavo pastaruosius penkerius metus. Krepšininkas su Kanados klubu sutartį pasirašė trims sezonams, per kuriuos uždirbs įspūdingą 100 mln. JAV dolerių sumą. Savo sprendimą paskelbęs 31-erių gynėjas atviru laišku džiaugėsi, jog ir toliau galės rungtyniauti ten, kur jaučiasi kaip namuose. Pateikiame jog komentarą iš „The Players Tribune“.
Kyle'as Lowry
Kyle'as Lowry / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Toronto Raptors

Apie būsimą savo karjeros stotelę aš galvojau labai daug, tačiau visų pirma man yra svarbiausia šeima. Norėjau, jog jie būtų laimingi ir gyventų gerą gyvenimą. Žinoma, nepamiršau ir krepšinio, o savo sprendimą priėmiau vadovaudamasis širdimi.

Galų gale, mano pasirinkimas buvo labai lengvas, nes visos mintys mane vedė į vieną vietą – namo.

Jos atvedė mane atgal į Torontą.

Kai čia atvykau prieš penkerius metus ekipoje visi kalbėjo apie naują puslapį komandos istorijoje. Ekspertai mus nurašė jau prieš pradedant sezoną, o daugelis reikalavo kardinalių permainų. Žinoma, kritikos neišvengiau ir aš, o buvo nemažai svarstymų, kuo mane pakeisti.

Tokios kalbos komandoje mums nepatiko, nes mes jautėme, kad tai yra ypatinga vieta. Žinojome, kad klubo vadybininkams, treneriams bei žaidėjams rūpi, o dažniausiai to užtenka geriems rezultatams pasiekti bėgant laikui.

Kartais tai prisimenu. Daugelis ragino mus pakeisti ir bandė suskaldyti, tačiau mes išlikome kartu. Mes apsižvalgėme vienas į kitą ir nusprendėme, kad galime būti viena geriausių komandų visoje NBA.

Tuomet „Raptors“ pradėjo manimi tikėti ir nuo to laiko kovėmės išvien.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Lowry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Lowry

Panašiai, kaip praeityje, jaučiuosi ir šiemet. Sezoną baigėme apmaudžiai, tačiau galvoju, jog dar turime nemažai potencialo. Juokinga, nes tie patys ekspertai bando mus kritikuoti vėl, tačiau tai tos pačios kalbos kaip ir 2013-aisiais.

Skirtumas šį kartą tik toks, kad pasirinkimas yra mano. Aš buvau laisvasis agentas. Tai reiškė, kad galėjau rimtai pasvarstyti apie mūsų galimybes patobulėti ir žengti kitą žingsnį.

Kaip ir sakiau, tai man buvo lengvas sprendimas.

Atsakymas yra taip.

Kai savo sprendimą pranešiau sūnui, tai jo reakcija man parodė, jog aš neklydau. Pajaučiau, kad jeigu reikėtų išvykti, jam būtų labai sunku. Jis turėtų palikti savo draugus, mokyklą bei miestą, kurį spėjo pamilti.

Mes turėtume palikti vietą, kuri yra mūsų šeimos dalis. Mes paliktume savo namus.

Tai tiek ir norėjau pasakyti. Norėjau, kad šias mintis išgirstumėte tiesiai iš manęs.

Aš sugrįžtu į Torontą, nes širdis man liepia čia pasilikti. Mūsų šeimai tai tapo namais, o šis miestas mums tapo geriausiu pasaulyje. Fanai čia labai myli krepšinį ir tai mums padės judėti į priekį bei tapti komanda, kuri kausis dėl NBA titulo.

Trofėjaus dar nelaimėjome, tačiau manau, kad kažką pradėjus reikia ir pabaigti.

Kyle'as Lowry

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius