Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 01

„Bulls“ siūlo Jimmy Butleriui maksimalios vertės sutartį

„Chicago Bulls“ ekipa vienam savo lyderių Jimmy Butleriui pasiūlė maksimalią penkerių metų 90 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Rezultatyviausias ekipos žaidėjas yra apribotas laisvasis agentas, bet po šio pasiūlymo sustabdė kelis planuotus susitikimus su kitomis NBA komandomis.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / „Scanpix“/AP nuotr.

J.Butleris dabar turi nuspręsti, kokios trukmės sutartį jis norėtų pasirašyti. Tai galėtų būti ir ketverių metų sutartis su galimybe žaidėjui nutraukti sutartį po trijų metų ir siekti kur kas didesnės algos, kai jau bus padidėjusi NBA algų kepurė.

„Bulls“ ekipa prieš tai jam buvo pateikusi kvalifikacinį metų trukmės 4,5 mln. dolerių vertės pasiūlymą. Pagal NBA taisykles, jei ekipa pateikia du pasiūlymus apribotam laisvajam agentui, juos atmetęs krepšininkas su kita komanda gali pasirašyti ne trumpesnę nei trijų metų vertės sutartį.

Anot ESPN, J.Butleris jau nukėlė susitikimus su „Los Angeles Lakers“, „Boston Celtics“, „Philadelphia 76ers“ ir „Dallas Mavericks“ klubais.

„Bulls“ ekipos vykdomasis viceprezidentas Johnas Paxsonas žurnalistams sakė, kad komanda yra pasirengusi išlaikyti J.Butlerį bet kokia kaina.

Gynėjui J.Butleriui pastarieji metai buvo itin puikūs – jis tapo NBA visų žvaigždžių rungtynių dalyviu. Jis rinko po 20 taškų, 5,8 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius