-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 11 30

Ch.Barkley apie M.Jordaną: „Myliu jį kaip brolį, bet jis man vis dar neatleido“

Michaelas Jordanas ir Charlesas Barkley prieš mėnesį susitiko akis į akį, o tai sukėlė kalbas, kad praeityje buvę geri bičiuliai pagaliau užkasė karo kirvį. Tačiau šiuo metu „Inside the NBA“ laidoje dirbantys C.Barkley atskleidė, kad jų draugystė baigėsi prieš daugelį metų, o tai jam neduoda ramybės iki šiol.
Charlesas Barkley
Charlesas Barkley / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Jordanas ir Ch.Barkley gerais draugais buvo daugiau nei 30 metų, tačiau nesutarimai prasidėjo, kai pastarasis tiesioginiame eteryje pareiškė savo nuomonę apie tuometinius „Charlotte Bobcats“.

Šis klubas iki šiol priklauso legendiniam M.Jordanui, o prieš daugelį metų Ch.Barkley laidoje „Inside the NBA“ sukritikavo komandos vadovybę bei legendinio „Bulls“ krepšininko darbą joje.

„Myliu Michaelą, – ESPN teigė Ch.Barkley. – Pasiilgau draugystės su M.Jordanu. Jis daugelį metų buvo labai geras mano draugas. Pasiilgau jo, kaip brolio.“

Buvęs „76ers“, „Suns“ ir „Rockets“ sunkusis krašto puolėjas susitiko su M.Jordanu praėjusį mėnesį vykusioje konferencijoje. Jie nusifotografavo bendrai nuotraukai, tačiau tai buvo tik atsitiktinumas.

So after the HALL OF FAME the GOAT came down for congrats! #UNC #tarheelpride #BCHOF2016

A photo posted by thejetontnt (@thejetontnt) on

„Mes tiesiog buvome toje pačioje vietoje, tuo pačiu laiku, – pasakojo buvęs krepšininkas. – Labai norėčiau atgaivinti šį ryšį, tačiau man kol kas to padaryti nepavyko. Linkiu Michaelui tik paties geriausio. Myliu jį, kaip brolį, tačiau mūsų santykiai labai komplikuoti.“

Ch.Barkley taip pat atskleidė, kad M.Jordanas jam vis dar neatleido už kritiką, kuri buvo adresuota tuometinei „Bobcats“ komandai:

„Daugelis tavo draugų tikisi, jog palaikysi juos nepaisant visko. Dėl to mano darbas kartais turi nemažai trūkumų, nes privalau sukritikuoti draugą ar pažįstamą.

Sakiau, kad Michaelas Šarlotėje privalo aplink save turėti tokius žmones, kurie turėtų savo nuomonę. Daugelis jam pakluso ir darė viską, kas jiems buvo pasakyta. Juk tai legendinis MJ.

„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas ploja savo komandai
„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas ploja savo komandai

Kai nusifotografavome nuotraukai, tai pirmą kartą pasikalbėjome per daugelį metų. Tiesiog pasisveikinome ir tiek.

Norėčiau ir vėl būti jo bičiulis. Pasiilgau mūsų draugystės. Jis man visuomet buvo kaip brolis, tačiau aš privalau atlikti savo darbą. Jis supyko, todėl yra kaip yra.“

M.Jordanas ir Ch.Barkley kartu atstovavo legendinei 1992 metų JAV „Svajonių komandai“, kuri be vargo laimėjo olimpinį auksą.

Tuo tarpu baigęs karjerą Ch.Barkley vėliau pradėjo dirbti „TNT“ televizijoje, o M.Jordanas įsigijo tuometinį „Bobcats“ klubą. Po labai banguotos pradžios, „Bobcats“ persivadino į „Hornets“, o praėjusiais metais sugebėjo patekti į atkrintamąsias varžybas.

Šiuo metu „Hornets“ žengia penktoje vietoje Rytų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius