Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 01

Prieš finalo audrą: D.Greeno žinutė LeBronui ir stebuklingas skrudintuvas

NBA Superfinalo išvakarėse NBA žaidėjai negailėjo skambių pareiškimų ir buvo geros nuotaikos. Aišku viena – abiejų komandų žaidėjai nusitaikė į čempionų žiedus.
Draymondas Greenas
Draymondas Greenas / USA TODAY Network/Sipa USA

„Golden State Warriors“ blogiuku vadinamas Draymondas Greenas pareiškė, kad jis nieko prieš, kad LeBronas Jamesas yra vadinamas geriausiu žaidėju istorijoje: „Jis gali turėti šį titulą, bet tegul žiedus palieka mums.“

Praėjusioje finalo serijoje D.Greenas užsidirbo vienų rungtynių diskvalifikaciją, kai kumščiu atakavo jautrią L.Jameso vietą.

Tačiau D.Greenas labiau pagarsėjęs kaip varžovų provokatorius. Anot krepšininko, jis nesirenka varžovų, kuriems įgelti – tai gresia visiems.

O Klay Thompsonas prisiminė stebuklingą „Warriors“ skrudintuvą.

Kovo 13 dieną K.Thompsonas paliko autografą ant skrudintuvo ir nuo to laiko „Warriors“ laimėjo 27 rungtynes ir patyrė vos vieną pralaimėjimą.

„Skrudintuvo eroje nutiko daug gerų dalykų. Mūsų serija yra 27-1. Skrudintuvas vis dar gyvas ir mūsų serija turėtų tęstis“, – kalbėjo K.Thompsonas.

„Cavaliers“ gynėjas J.R.Smithas buvo filosofiškas: „Aš per daug nedžiūgauju ir per daug neliūdžiu. Bus, kaip bus.“

Krepšininkas prisiminė, kad niekas jam nekels tiek emocijų, kiek išgyvenimai dėl dukters Dakotos, kuri gimė penkiais mėnesiais per anksti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius