Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 19

Donaldą Trumpą įsiutino LaVaras Ballas: „Reikėjo juos palikti kalėjime“

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ne kartą pabrėžė, kad padėjo tarpininkaujant su Kinijos pareigūnais trims UCLA universiteto krepšininkams, kurie buvo apkaltinti vagiliavimu. Tačiau prezidento įtaka suabejojo LaVaras Ballas.
Donaldas Trumpas Filipinuose
Donaldas Trumpas Filipinuose / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Ballas, J.Hillas ir C.Riley paeiliui prisipažino apsivogę ir atsiprašė, be to, padėkojo prezidentui Donaldui Trumpui už jų užtarimą prieš Kinijos prezidentą Xi Jinpingą. Kinų pareigūnams panaikinus kaltinimus, žaidėjai antradienį grįžo į Los Andželą.

Tačiau vieno iš krepšininkų tėvas LaVaras Ballas teigė, kad D.Trumpas nepelnytai sau prisiėmė nuopelnus.

„Kas toks? Kokiu tikslu jis ten buvo? Nieko man nesakyk. Visi tik nori, jog atrodytų taip, lyg jis padėjo“, – apie prezidento indėlį ESPN kalbėjo LaVaras.

Savo sūnų krepšininkų karjeras valdantis L.Ballas taip pat teigė, kad kelių akinių vagystė nėra nieko baisaus.

„Aš iš Los Andželo. Mačiau daug baisesnių dalykų nei vaikį, kuris pavogė kažkokius akinius. Mano sūnus jau pakankamai išgyveno, kad vienas blogas poelgis jo neapibrėžtų“, – sūnų teisino garsus tėvas.

Tokie pareiškimai įsiutino D.Trumpą, kuris tradiciškai pratrūko socialiniame tinkle: „Dabar, kai tie trys krepšininkai paliko Kiniją ir yra apsaugoti nuo ilgų metų kalėjime, LaVaras Ballas, LiAngelo tėvas nepripažįsta to, ką aš padariau dėl jo sūnaus, ir sako, kad vagiliavimas yra nieko baisaus. Reikėjo juos palikti kalėjime!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius