-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 10

Donatas Motiejūnas su komanda gali atsikvėpti – lyderis sveikas

„New Orleans Pelicans“ komandos lyderis Anthony Davisas rimčiau nesusižeidė per Niujorke vykusias rungtynes su „Knicks“. Prieš vieną geriausių NBA „centrų“ buvo grubiai prasižengta ir A.Davisas negalėjo tęsti mačo, tačiau pirminiai tyrimai rimtų traumų nerodo.
Anthony Davisas
Anthony Davisas / „Scanpix“ nuotr.

„Pelicans“ pergale 110:96 pasibaigusio mačo trečiojo ketvirčio pabaigoje A.Davisas veržėsi po krepšiu, kai Kyle'as O'Quinnas grubiai kirto varžovui per rankas. A.Davisas po pražangos nuskriejo į už galinės linijos sėdinčius fotografus.

A.Davisas sumetė baudų metimus, tačiau nebegalėjo tęsti rungtynių, kurios aukštaūgiui buvo puikios – per 29 minutes jis spėjo įmesti 40 taškų, atkovoti net 18 kamuolių ir atlikti tris blokus. K.O'Quinnas buvo išvarytas iš aikštės.

Kaip praneša ESPN, A.Davisui buvo atlikta rentgeno nuotrauka – jis susižeidė klubą. „Pelicans“ treneris Alvinas Gentry teigė, kad tyrimai rimtų traumų nerodo. Vis dėlto daugiau apie A.Daviso būklę bus aišku antradienio rytą JAV laiku.

„Žinoma, koja bus sutinusi. Daugiau žinosime rytoj. Taip, tai buvo kieta pražanga, tačiau nemanau, kad K.O'Quinnas yra nešvarus žaidėjas“, – kalbėjo A.Gentry.

Šį sezoną A.Davisas traumą per rungtynes patyrė jau penktą kartą, antrą sykį jis nebegalėjo tęsti mačo. Vis dėlto „centras“ kol kas yra praleidęs tik dvejas rungtynes reguliariajame sezone, iš kurių vieneriose tiesiog ilsėjosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius