Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 11

Fiasko patyrę amerikiečiai auklėjo žurnalistus: „Parodykite pagarbos prancūzams“

Pasaulio čempionės titulą gynusi JAV krepšinio rinktinė pasirodymą baigė ketvirtfinalyje. Po prancūzų antausio amerikiečiai buvo nusivylę, bet prašė pagarbos sau ir varžovams.
JAV krepšinio rinktinė
JAV krepšinio rinktinė / FIBA nuotr.

JAV rinktinė pasaulio čempionate pralaimėjo pirmą kartą nuo 2006 metų. Prancūzai nutraukė amerikiečių 58 pergalių seriją.

Kol sirgaliai ir toliau skaičiuoja NBA žvaigždes, kurios atsisakė padėti JAV rinktinei, Greggas Popovichius pasmerkė tokius svaičiojimus, išgirdęs žurnalisto klausimą.

„Manau, kad tai yra nepagarba Prancūzijai ir mūsų vyrukams, kurie atvyko ir kovėsi. Nėra jokių kitų žaidėjų, kurie neatvažiavo. Yra tik šie žaidėjai. Ir jie atidavė viską, ką galėjo, aš jais didžiuojuosi. Jie paaukojo vasarą ir atvyko žaisti, nors kartu prieš tai iš viso nežaidė. Jie už tai nusipelnė pagarbos. Prancūzija nusipelnė įvertinimo už šią pergalę, nes jie buvo geresni“, – spaudos konferencijoje kalbėjo JAV rinktinės treneris.

Treneriui pritarė ir vienas JAV rinktinės lyderių Donovanas Mitchellas, kuris į Prancūzijos krepšį įmetė 29 taškus.

„Man jau atsibodo žmonės, kurie klausia apie tuos, kurių čia nėra. Jie nenorėjo atvykti ir tai yra jų reikalas. Mes šiame kambaryje turime 11 vaikinų, kurie nori varžytis“, – pyko gynėjas.

JAV rinktinė pasaulio čempionate pratęs kovą dėl penktos vietos ir susitiks su Serbija, kuri taip pat pat patyrė fiasko čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius