Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 25

Geriausios Dwighto Howardo rungtynės išsklaidė „burtininkų“ kerus

Dwightas Howardas trejas pirmąsias Rytų konferencijos ketvirtfinalio rungtynes tebuvo statistas, bet ketvirtosiose taip prisiskraidė, kad po dėjimų nuo žemės atsimušusį kamuolį teko gaudyti pirmosiose arenos Atlantoje eilėse. „Atlanta Hawks“ pristabdė „Washington Wizards“ 111:101 (28:35, 31:15, 18:27, 34:24) ir išlygino serijos rezultatą 2-2.
Dwightas Howardas
Dwightas Howardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Hawks“ palaužė „Wizards“ 111:101.
  • Serijoje iki 4 pergalių lygu: 2-2.
  • D.Howardas sužaidė geriausias rungtynes šioje serijoje.
  • J.Calderonas pridėjo 10 taškų ir 5 perdavimus.

D.Howardas dar iki ilgosios pertraukos savo sąskaitoje sukaupė dvigubą dublį (14+11), o mačą baigė su 16 taškų ir 15 atkovotų kamuolių.

31-erių vidurio puolėjui būnant aikštėje „Hawks“ pelnė 8 taškais daugiau nei „Wizards“ – tai buvo geriausias +/ – rodiklis starto penkete.

Iki ketvirtojo serijos mačo D.Howardas krapštė tik vid. po 6 taškus ir 10,7 atkovoto kamuolio.

Kai antrajame susitikime „Hawks“ treneris neefektyvaus „centro“ net nepakėlė nuo suolo ketvirtajame kėlinyje, supykęs D.Howardas į visus žurnalistų klausimus rūbinėje atsakinėjo „nežinau“.

VIDEO: Galingas D.Howardo „alley-oop'as“

Šįkart amerikietis buvo veiksnus ne tik puolime, bet ir gynyboje, kur palengvino gyvenimą „verksniu“ varžovų pramintam Paului Millsapui.

Puolėjo buvo visur – P.Millsapas surinko 19 taškų, atkovojo 9 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius.

Bradley Bealas (32 tšk.) ir Johnas Wallas (22 tšk., 10 rez. perd.) „Wizards“ gretose vėl surengė puikų pasirodymą, bet „Hawks“ buvo tiesiog geriau subalansuoti.

Didžiulį indėlį įnešė atsarginiai Kentas Bazemore'as ir Jose Calderonas, kartu pelnę 26 taškus ir atlikę 12 rezultatyvių perdavimų.

Sezono pabaigoje įsigytas 35-erių ispanas J.Calderonas surinko 10 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, o ketvirtajame kėlinyje pataisęs svarbų netaiklų metimą, užriaumojo ant parketo.

Po pertraukos svarbiu faktoriumi tapo rezultatyvus Denniso Schroderio žaidimas. Pagrindinis „Hawks“ įžaidėjas iki pertraukos nepelnė nė taško, o per trečiąjį ir ketvirtąjį ketvirčius įmetė 18.

Penktosios serijos rungtynės Vašingtone vyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Lietuvos laiku.

„Hawks“: P.Millsapas 19 (9 atk. kam., 7 rez. perd.), D.Schroderis 18, D.Howardas 16 (15 atk. kam.), T.Hardaway'us 15, K.Bazemore'as 16 (7 rez. perd.), T.Prince'as 11, J.Calderonas 10.

„Wizards“: B.Bealas 32, J.Wallas 22 (10 rez. perd.), B.Bogdanovičius ir O.Porteris po 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius